0
0
 ledige stillinger på HKStatjob
21
21
 ledige stillinger i profiljob netværket

Spørgsmål om søgninger

Hvordan gør jeg min søgning mere målrettet?
Har du lavet en søgning på eksempelvis på ”administration”, får du vist alle administrationsstillinger og andre annoncer relaterede dertil i hele landet. Du kan så bruge filtrene til højre til at målrette søgningen, så det eksempelvis kun er stillinger i Storkøbenhavn og på fuldtid, der vises.
I drop-down-menuen, hvor der står ”Relevans”, kan du sortere i annoncerne efter enten dato for oprettelse eller relevans i forhold til dine søgekriterier.

Kan jeg søge på flere ord samtidig?
I søgefeltet til fritekstsøgning kan du godt skrive to eller flere søgeord. HKStatjob vil så først søge efter jobannoncer, der matcher begge ord, og dernæst jobannoncer, der matcher ét af ordene. Eksempelvis vil en søgning på ”akutjob økonomimedarbejder” først vise jobannoncer, der matcher både ” akutjob” OG ” økonomimedarbejder”, og dernæst jobannoncer der matcher ” akutjob” ELLER ”økonomimedarbejder”.

Kan jeg udelukke ord i min søgning?
Du udelukker ord fra din søgning ved at skrive ”–” lige foran det eller de ord, du ikke vil have med. Eksempelvis vil en søgning på ”konsulent –fuldmægtig” vise konsulentjobannoncer men ikke annoncer for fuldmægtige konsulenter.

Hvordan ser jeg de annoncer, der er indrykket senest?
Midt i skærmen, lige over søgeresultatet, er der en drop-down-menu, hvor der står ”Relevans”. Vælg i stedet "Dato" i denne og søgeresultaterne vil blive sorteret efter indrykningsdato med de seneste vist først.

Kan jeg få mit resultat vist på et kort?
I alle jobannoncer vises arbejdspladsens beliggenhed på et kort, som kan forstørres ved at klikke på linket ”Større kort” nedenunder det.

Hvordan fungerer søgemaskinen?
HKStatjob bruger en søgeteknologi, der er baseret på relevans. Det betyder, at HKStatjob indekserer alle jobannoncer efter bl.a. firma, stillingsbetegnelse, ansættelsessted, ansættelsesforhold samt teksten i selve annoncen (herunder bl.a. jobbeskrivelsen). Denne information ligger til grund for søgningen.
Hvis du eksempelvis søger efter "administration", så vises først alle administrationsstillinger og dernæst stillinger, der relaterer sig til administration.


TILBAGE