7
7
 ledige stillinger på HKStatjob
281
281
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
DTU

DTU

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 04-06-2019

Administrativ koordinator til LearningLab DTU (tidsbegrænset)

LearningLab DTU søger en engageret og ansvarsbevidst koordinator til at løse administrative og praktiske opgaver for vores pædagogiske konsulenter. Er du en positiv person med en proaktiv tilgang til opgaveløsning, og trives du i et dynamisk miljø, så er du måske vores nye koordinator.

LearningLab DTU er en del af Afdeling for Uddannelse og Studerende (AUS) på DTU. Som en af vores hovedopgaver tilbyder vi pædagogisk kompetenceudvikling og sparring til undervisere på DTU og står bl.a. for DTU's universitetspædagogiske grunduddannelse, UDTU. Generelt arbejder vi for at inspirere og støtte DTU's undervisere, studerende og ledelse i den løbende kvalitetsudvikling af uddannelser, undervisning og læringsmiljøer. Mere informationer kan findes på vores hjemmeside. http://www.learninglab.dtu.dk

Vi tilbyder et spændende og dynamisk arbejdsmiljø med mange muligheder for personlig udvikling i samarbejde med gode kolleger.

Det ønsker vi
Som koordinator i LearningLab DTU bliver du en central del af enheden. Din arbejdsplads vil være DTU campus i Lyngby, og du vil referere til lederen i LearningLab DTU.

En central opgave bliver at være LearningLab DTU's kontakt på telefonen såvel som på e-mail og strukturere de mange og meget forskelligartede opgaver og forespørgsler, der kommer ind.

Dine arbejdsopgaver vil desuden omfatte:

 • koordinering af kurser, workshops, etc. inkl. tilsvarende sagsbehandling i samarbejde med HR

 • opiering og bestilling af kursusmateriale, opfølgning af kurser

 • planlægning, afholdelse og evaluering af undervisningsseminarer, workshops, kurser og events i samarbejde med HR

 • intranet- og internetopdateringer/vedligeholdelse (DTU's program til hjemmesider er Sitecore)

 • planlægning og afholdelse af møder, herunder intromøder og udformning af introprogrammer for nye medarbejdere

 • administration af studentermedhjælpere

 • sekretariatsbetjening, herunder udarbejdelse af dagsordener og referater

 • udarbejdelse af rejseafregninger, indkøb og arbejdstidsregistrering i administrative systemer

 • markedsføring af LearningLab DTU, herunder skrive tekster til hjemmesider eller nyheder på DTU's intranet

 • udformning og vedligeholdelse af årshjul for LearningLab DTU's aktiviteter

Du får stor indflydelse på arbejdets tilrettelæggelse og forventes at kunne spotte ad hoc-behov og påtage dig nye ansvarsområder i takt med afdelingens udvikling.

Du har:

 • en uddannelse som kontorassistent eller anden relevant uddannelse inden for administration

 • flere års erfaring med administration og koordination (gerne fra universitetsmiljø)

 • erfaring med skrivning af tekster (f.eks. kursusbeskrivelser, hjemmesidetekster)

 • indgående kendskab til Microsoft Office-pakken

 • let ved at kommunikere på tværs af organisationen - også på engelsk

Du er teamplayer og tager gerne en udfordring op. Du er service-minded, empatisk og ser altid muligheder og løsninger fremfor begrænsninger. Du arbejder selvstændigt, er struktureret, kan prioritere opgaverne, og kan bevare overblikket i en travl hverdag med mange deadlines. Du er i stand til at håndtere forandringer og eventuelle ændring i dine opgaver.

Hvad tilbyder vi dig
Du bliver en central administrativ medarbejder og kommer til at løfte opgaver, som vil hjælpe konsulenterne i LearningLab DTU markant i deres arbejde. P.t. er vi en leder, fem konsulenter og en studentermedhjælper. Vi har et godt samarbejde, en flad ledelsesstruktur og en munter tone, samtidigt med at vi arbejder hårdt og fokuseret. Vi taler som udgangspunkt dansk i teamet.

For den rette kandidat er der gode muligheder for såvel faglig som personlig udvikling, og du vil få stor indflydelse på opgaverne. Vi tilbyder fleksible arbejdstider og en familievenlig personalepolitik.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for kontorfunktionærer m.fl. (HK/Stat), og i henhold til jobbets indhold og dine kvalifikationer. I første omgang er ansættelsen indtil udgangen af 2019.

Arbejdstiden er 37 timer ugentligt inkl. frokost. Tiltrædelse snarest muligt.

Ansøgning og kontakt
Vi skal modtage din online ansøgning og CV senest den 15. juni 2019. Åbn linket "ansøg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser. Fortæl i din ansøgning, hvorfor du mener du er den rette til stillingen.

Vil du vide mere om jobbet, kan du kontakte chefkonsulent Pernille Rattleff på 4225 7346 eller specialkonsulent Sabine Schmidt-Johansson på 4525 1108.

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

DTU er et teknisk eliteuniversitet med international rækkevidde og standard. Vores mission er at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. 11.200 studerende uddanner sig her til fremtiden, og 6.000 medarbejdere har hver dag fokus på uddannelse, forskning, innovation og forskningsbaseret rådgivning, som bidrager til øget vækst og velfærd. DTU stiller krav og giver muligheder uanset hvor i organisationen, man arbejder. Vi står for høj faglighed, kollegial respekt og ansvarlig handlefrihed. 

Kontakt

DTU

Anker Engelundsvej 101A
2800
Kgs. Lyngby
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
04-06-2019
Udløber:
15-06-2019
Kviknummer:
LJA-73842618
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration
Beliggenhed
Lignende job
Politi
¤Holstebro, Midtjylland¤Vestjylland
Frist:
03-08-2019
Miljø- og Fødevareministeriet, Miljøstyrelsen
Odense, Fyn
Frist:
15-09-2019