4
4
 ledige stillinger på HKStatjob
261
261
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Bygningsstyrelsen

Bygningsstyrelsen

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 08-05-2019

Administrativ medarbejder med god økonomisk forståelse og sans for detaljen

Har du lige afsluttet din uddannelse som kontorelev, eller er du i starten af din karriere, så tilbyder vi dig mulighed for at få et godt indblik i den finansielle og administrative del af Danmarks største offentlige bygge- og ejendomsvirksomhed samt kompleksiteten i dette. 

 

Bygningsstyrelsen 

Hos Bygningsstyrelsen har du mulighed for at få en karriere i Danmarks største offentlige bygge- og ejendomsvirksomhed. Vi har ansvar for at skabe moderne, funktionelle og omkostningseffektive rammer til vores kunder, og vi løser opgaver inden for køb, salg, byggeri, renovering og vedligehold. Bygningsstyrelsen indgår desuden aftaler om lokaler hos private udlejere og videreformidler disse til statens institutioner. 

 

Stillingen som administrativ medarbejder er placeret i styrelsens ejendomsadministration i Center for udlejning. Her varetager vi administrationen af ca. 1.600 kontor- og universitetslejemål samt kundehenvendelser vedrørende ejendomsadministration. Vi håndterer desuden fakturering til kunder i forhold til kontorlokaler og på universiteterne. 

 

Dine arbejdsopgaver 

I stillingen som administrativ medarbejder kommer du til at arbejde med ejendomsadministrationens driftsmæssige arbejdsopgaver herunder blandt andet: 

  • nettoprisregulering af husleje

  • kontrol af drifts-, el- og varmeregnskaber

  • betaling af fakturaer fra udlejer

  • kontrol af data samt indtastning i styrelsens IT system Atrium 

 

Du vil have en del opgaver, der er fastlagte og tilbagevendende, samt opgaver der kræver hurtig handling, som eksempelvis henvendelser fra kunder. 

 

Du vil komme til at arbejde tæt sammen med en mere erfaren kollega i teamet, som vil give dig løbende sparring på dine arbejdsopgaver. Derudover vil du ligeledes arbejde tæt sammen med de øvrige kolleger i ejendomsadministrationen. 

 

Vores forventninger til dig 

Vi forestiller os, at du har en kontoruddannelse med speciale inden for offentlig administration eller økonomi, eller alternativt har du en anden relevant uddannelse. Erfaring med ejendomsadministration fra staten er en klar fordel, men det er ikke et krav. 

 

Derudover lægger vi vægt på, at du: 

  • har flair for tal og regnskab og har lyst til at fordybe dig i udregninger i Excel

  • er yderst detaljeorienteret

  • er udadvendt, selvstændig og struktureret

  • kan yde en god service overfor vores kunder 

 

Ansættelsesvilkår 

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til organisationsaftalen mellem staten og HK. Bygningsstyrelsen er en styrelse under Transport-, Bygnings- og Boligministeriet, og dit ansættelsesområde vil derfor være ministeriet med tilhørende styrelser. Dit arbejdssted vil være Carsten Niebuhrs Gade 43, 1577 København V. 

 

I Bygningsstyrelsen har vi en aktivitetsbaseret kontorindretning. Det betyder, at vores kontormiljø er indrettet i arbejdsområder, der understøtter de arbejdsopgaver, du løser i løbet af din arbejdsdag. Den aktivitetsbaserede indretning er valgt, fordi vi i Bygningsstyrelsen ønsker at styrke vores samarbejde og videndeling samt understøtte et godt arbejdsmiljø med høj trivsel. 

 

Ansøgning og kontakt 

Passer profilen på dig, hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte chef for Ejendomsadministration Per Hartmann Frandsen på tlf. 41 70 11 50 eller ejendomsadministrator Hanne Nielsen på tlf. 41 70 11 60. 

 

Send os din ansøgning, CV og eksamenspapirer senest den 22. maj 2019. Du søger stillingen ved at gå ind på www.bygst.dk/job/. Når du har sendt ansøgningen, vil du modtage en kvittering på, at vi har modtaget ansøgningen. Vi holder løbende samtaler i maj med henblik på tiltrædelse snarest muligt.

 

 

Bygningsstyrelsen er statens største ejendomsvirksomhed og bygherre. Vi leverer arbejdspladser til statslige institutioner og fysiske rammer til universiteter. Mangfoldighed er et aktiv, som vi bruger i vores hverdag for at løse vores opgaver. Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, etnicitet eller religion til at søge.


Kontakt

Bygningsstyrelsen

Carsten Niebuhrs Gade 43
1577
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
08-05-2019
Udløber:
22-05-2019
Kviknummer:
LJA-73174738
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration,
Økonomi og regnskab
Beliggenhed
Lignende job
Politi
¤Holstebro, Midtjylland¤Vestjylland
Frist:
03-08-2019
Digitaliseringsstyrelsen
København, Storkøbenhavn
Frist:
08-09-2019