9
9
 ledige stillinger på HKStatjob
188
188
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Københavns Politi

Københavns Politi

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 26-10-2018

Administrativ medarbejder til Advokatursekretariatet i Særlig Efterforskning Øst (SEØ)

København, Københavns Politi

 

Som administrativ medarbejder i Advokatursekretariatet SEØ lægger vi vægt på, at du har et højt fagligt niveau med fokus på kvalitet, legalitet og effektivitet. Det er vigtigt, at du er bevidst om din integritet, og at du udviser helhedssyn, ansvarlighed, engagement og forstår at samarbejde både med interne og eksterne samarbejdspartnere.

 

Advokatursekretariatet er placeret i anklagemyndigheden i SEØ, hvor de administrative medarbejdere organisatorisk hører under Politiinspektøren for SEØ.

 

Det er en fordel, hvis du har kendskab til Polsas, Indfak og Ped-Point, men det er ikke et krav.

 

Advokatursekretariatet yder tværgående administrativ støtte til hele SEØ gennem varetagelse af sags- og operative administrative opgaver som f.eks.:

 

  • Oprettelse og journalisering af sager.
  • Sagskompleksning.
  • Styring af frister/fristforlængelser og kendelser.
  • Berammelse af retsmøder.
  • Opdatering i arrestantsystemet.
  • Opdatering af afgørelser/domme.
  • Postfordeling og arkivering.
  • Kontrol af fakturering.
  • Kopi og pakning af sager.

 

 

Har du interesse for jobbet, er kontoruddannet og har kvalifikationerne på plads, tilbyder vi faglige udfordringer og en spændende hverdag. Du bliver en del af et stærkt hold af gode kolleger med et tæt sammenhold og en uhøjtidelig omgangstone.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S fællesoverenskomst.

 

Dit arbejdssted bliver Københavns Politi med adresse på Stationsager 1, 2690 Karlslunde

 

Kontakt og ansøgning

Vil du høre mere om os og om stillingen, er du velkommen til

kontakte fagkoordinator Lone Britt Larsen på telefon 41 74 03 91 eller mail lbl003@politi.dk (Mailen kan IKKE anvendes til ansøgninger).

 

Du kan læse mere om Københavns Politi på www.politi.dk/koebenhavn

 

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

 

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV bedes du oploade dit eksamensbevis. Du skal oploade alle dokumenter i pdf-format.

 

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

 

Ansøgningsfrist: 15-11-2018

 

SEØ

Særlig Efterforskning Øst ( SEØ ) er en regional efterforskningsenhed under Københavns Politi, der har til opgave at bekæmpe særlig kompliceret, organiseret og kredsoverskridende kriminalitet.

SEØ har et selvstændigt advokatur tilknyttet enheden, som består af 10 jurister og et advokatursekretariat med 3 medarbejdere, der behandler alle sager i SEØ.

Kontakt

Københavns Politi

Politigården 1
1567
København
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
26-10-2018
Udløber:
15-11-2018
Kviknummer:
LJA-67091904
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration
Beliggenhed
Lignende job
Det Grønlandske Patienthjem
København, Storkøbenhavn
Frist:
30-04-2019
Skatteforvaltningen
København, Storkøbenhavn
Frist:
28-04-2019