6
6
 ledige stillinger på HKStatjob
330
330
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Toldstyrelsen

Toldstyrelsen

|
Østjylland
|
Indrykket 22-11-2018

Administrativ medarbejder til ledelsesstøtte i Toldstyrelsen

Er du god til at holde overblik, sikre struktur og er dit servicegen noget ud over det sædvanlige? Motiveres du af ansvar, samarbejde og et arbejde helt tæt på direktionen? Så er du måske vores nye administrative ledelsesstøtte.

Spændende opgaver med en bred kontaktflade
Du bliver en del af et direktionssekretariat direkte under direktøren, bestående af et team på ca. ti kolleger. Direktionssekretariatet varetager ledelsesstøtte og en lang række administrative funktioner til støtte for direktøren og tre underdirektører. Du bliver en del af et højt specialiseret fagligt miljø, hvor du udfordres fagligt og personligt.

Som administrativ medarbejder vil du blandt andet komme til at arbejde med:

  • mødeforplejning og support

  • planlægning og koordinering af arrangementer

  • intern kvalitetssikring

  • journalisering

  • håndtering af kontortelefon, hovedpostkasse og postrum

  • diverse administrative og praktiske opgaver.

Løsningsorienteret med sans for struktur og planlægning
Vi forestiller os, at du har en relevant kontoruddannelse eller lignende. Vi lægger vægt på, at du har arbejdet som administrativ ledelsesstøtte, eller at du har nogle års erfaring med at arbejde som koordinator. Det er vigtigt, at du kan håndtere og koordinere mange opgaver, arbejde struktureret samt sikre rettidig opfølgning. Desuden er det vigtigt, at du har et veludviklet servicegen.

Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • kan arbejde fortroligt og begå dig på alle niveauer i organisationen

  • er dygtig bruger af Office-pakken (Outlook, Word og Excel)

  • kan arbejde selvstændigt og samtidig er teamspiller, der er god til at skabe relationer

  • trives med rutineprægede opgaver og en alsidig hverdag.

Ansøgning og kontakt 
Send din ansøgning, CV, eksamensbevis og eventuelt yderligere materiale via linket Søg jobbet senest onsdag den 12. december 2018. Ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Sofie Faarup Britze på tlf. 72 37 30 30.

Samtaler forventes afholdt i uge 2, 2019.

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten, organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) i statens tjeneste.

Ansættelse vil være i Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Dit arbejdssted bliver på sigt Lyseng Allé 1, 8270 Højbjerg. Vores lokaler på Lyseng Allé er dog under ombygning, og dit arbejdssted vil derfor i en periode være Slet Parkvej 1, 8310 Tranbjerg J.

Du skal være opmærksom på, at ansættelse sker under forudsætning af, at du via Politiets Efterretningstjeneste kan sikkerhedsgodkendes til klassifikationsgraden HEMMELIGT (HEM), da du skal arbejde med klassificerede dokumenter og systemer.

Toldstyrelsen
Vi understøtter smidig handel på tværs af Danmarks grænser og sikrer en effektiv toldkontrol

Som led i regeringens plan Fra én til syv styrelser Skatteforvaltningen 2021 er SKAT den 1. juli 2018 blevet erstattet af syv nye styrelser. De nye styrelser oprettes med ansvaret for hver sin kerneopgave inden for én juridisk myndighed under Skatteministeriet, så der sikres smidigt samarbejde på tværs af alle skatteforvaltningens opgaver.

Toldstyrelsens opgave er at sikre enkel angivelse af korrekt told og effektiv forvaltning af EUs regelsæt på toldområdet. I samarbejde med andre myndigheder arbejder vi for at forhindre illegal import og beskytte borgere og virksomheder mod farlige eller sundhedsskadelige varer som f.eks. våben og narkotika.

Vi løser fagligt krævende opgaver i komplekse processer. Vi skal samtidigt levere et højt serviceniveau og en effektiv kontrol i alle dele af opgaven. Derfor kræver vi en stærk koordinering og høj faglighed af hinanden både internt og med andre aktører, nationalt såvel som internationalt. I de kommende år har vi en vigtig opgave med at modernisere og yderligere digitalisere toldområdet som fastsat i EU's toldkodeks.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen


Kontakt

Toldstyrelsen

Lyseng Allé 1
8270
Højbjerg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
22-11-2018
Udløber:
12-12-2018
Kviknummer:
LJA-68122517
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration
Beliggenhed
Lignende job
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
København, Storkøbenhavn
Frist:
10-06-2019
Skattestyrelsen
Ringkøbing-Skjern, Vestjylland
Frist:
01-06-2019