8
8
 ledige stillinger på HKStatjob
225
225
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
DTU

DTU

|
Nordjylland
|
Indrykket 04-07-2019

Administrativ medarbejder til rederifunktionen (Hirtshals)

Vi søger en erfaren administrativ medarbejder med kendskab til den maritime industri, som kan bidrage til den daglige drift af vores skibe, bemanding, sikkerhedsarbejdet og udvikling af Sektionen for Maritim Service, DTU Aqua.

Jobbet
Stilingen vil være placeret i Sektion for Maritim Service, som varetager drift og sikkerhed af skibe i DTU Aqua. Her vægter professionalisme, selvstændighed og gode samarbejdsevner højt.

Dine arbejdsopgaver vil primært være at bistå med den daglige drift af Dana og rederifunktionen:
  • Opgaverne består i assistance i forbindelse med ansættelser, bemanding og at der er styr på next of kin (NOK), certifikater, m.m.
  • Desuden vil der være en række administrative opgaver i forbindelse med sikkerhedsarbejdet, fx forberedelse af audits, deltagelse i nødbredskab, vedligeholdelse af kemidatabasen, bestilling af lovpligtige kurser til besætning og øvrige sejlende medarbejdere.
  • Den daglige drift af sektionen kræver derudover assistance til øvrige administrative opgaver, opdatering af intranet samt planlægning af- og referat fra diverse møder og seminar for sektionen.
Vores forventninger til dig
Vi ser gerne, at du har: 
  • Erfaring fra den maritime industri og gerne kendskab til nogle af de krav, der er til skibsadministration, herunder det tidspres der kan opstå i uventede situationer.
  • Godt kendskab til IT værktøjer, herunder MS Office, men også gerne skibsadministrative værktøjer fx Docontrol og MARAD.
  • Du får en bred kontaktflade internt på instituttet, så vi forventer, at du er serviceminded, udadvendt og god til at samarbejde.
  • Du er fleksibel og omstillingsparat, i stand til hurtigt at sætte dig ind i nye emner, arbejder selvstændigt og struktureret.
  • Som person finder du det interessant og naturligt at være opsøgende og udadvendt, da du vil få en bred kontaktflade til medarbejder og brugere, og fungere som omdrejningspunkt for sektionens aktiviteter.
  • Besætning og kollegaer benytter dansk som arbejdssprog, men kendskab til engelsk i skrift og tale vil være en fordel.
Din arbejdsplads
På DTU bliver du en del af en af Europas førende forsknings- og uddannelsesinstitutioner. Du kan se frem til at få en udfordrende og udviklende arbejdsplads. Vi sørger selvfølgelig for, at du samtidig får den nødvendige sparring og kompetenceudvikling.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK/Stat) indgået med Finansministeriet. Aflønning vil ske på basis af dine kvalifikationer.

Stillingen er til besættelse fra 1. oktober 2019 eller snarest muligt herefter.

Stillingen er placeret hos DTU Aqua i Hirtshals, Willemoesvej 2, 9850 Hirtshals. 

Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen, men andet kan aftales.

Ansøgning og kontakt
Vi skal modtage din online ansøgning senest den 18. august 2019. Åbn linket "Ansøg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser. 

Samtaler vil finde sted i uge 34/35.

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Fleet Manager, Jesper Rasmussen på mail: 
jbro@aqua.dtu.dk eller mobil 2489 2814.

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

DTU Aqua driver en række skibe, hvoraf forskningsskibet Dana, med hjemhavn i Hirtshals, er det største. Dana benyttes til en række moniterings- og fiskeriforskningsopgaver i danske farvande og tager på multidisciplinære togter i hele Nordatlanten.

DTU er et teknisk eliteuniversitet med international rækkevidde og standard. Vores mission er at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. 11.200 studerende uddanner sig her til fremtiden, og 6.000 medarbejdere har hver dag fokus på uddannelse, forskning, innovation og forskningsbaseret rådgivning, som bidrager til øget vækst og velfærd. DTU stiller krav og giver muligheder uanset hvor i organisationen, man arbejder. Vi står for høj faglighed, kollegial respekt og ansvarlig handlefrihed.

Kontakt

DTU

Praktisk information
Oprettet:
04-07-2019
Udløber:
18-08-2019
Kviknummer:
LJA-74330598
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration,
IT og web,
Kommunikation og medier
Beliggenhed
Lignende job
Politi
¤Holstebro, Midtjylland¤Vestjylland
Frist:
03-08-2019
Institut for menneskerettigheder
Storkøbenhavn
Frist:
09-12-2019