6
6
 ledige stillinger på HKStatjob
102
102
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Vejdirektoratet - Næstved

Vejdirektoratet - Næstved

|
Sydsjælland inkl. Møn
|
Indrykket 04-09-2020

Administrativ sagsbehandler til erstatningssager og efterladte køretøjer

Ønsker du at lave sagsbehandling i en politisk styret organisation, hvor du vil få en bred dialog med borgere, politi og øvrige myndigheder? Søger du en varieret opgaveportefølje i et dynamisk team, hvor vi sammen bidrager til en smidig sagsbehandling? Så kan du være vores nye kollega i Næstved.

 

Dine opgaver

Du bliver en del af et mindre team, hvor dine primære opgaver vil være sagsbehandling inden for erstatningssager og efterladte køretøjer samt diverse administrative opgaver, hvor du skal sikre en smidig sagsbehandling.

 

Dine opgaver bliver bl.a.:

  • Ekspedering af erstatningssager

  • Behandling af sager vedrørende efterladte køretøjer

  • Oprettelse af nye sager og sagsbehandling af igangværende sager

  • Besvarelse af henvendelser fra trafikanter

  • Kontakt til samarbejdspartnere både eksterne og interne

 

Din profil

Du har en uddannelse inden for offentlig forvaltning og administration, forsikring eller lignende, og du har interesse for at arbejde i en politisk styret organisation.

 

Du er god til at skabe overblik og har nemt ved at prioritere dine opgaver. Du har blik for detaljer og du er grundig. Vi forventer, at du er administrativ stærk, systematisk, selvkørende og har flair for IT.

 

Du trives med en skiftende opgaveportefølje, hvor flere medarbejdere kan løse de samme opgaver, så vi på den måde er mindre sårbare ved eventuelle forandringer. Du har gode samarbejdsevner og er serviceminded. Jobbet indebærer en bred kontakt til borgere, politi og andre afdelinger i Vejdirektoratet. Vi forventer derfor, at du kan tale med alle typer af mennesker.

 

Vi hjælper hinanden i afdelingen og har en uformel omgangstone. Du må derfor gerne have et godt humør og sætte pris på daglig sparring med de nærmeste kollegaer.

 

Om os

Afdelingen for Planlægning og Myndighed arbejder med fremkommelighed og trafiksikkerhed på statsvejnettet. Vi arbejder derudover med myndighedsopgaver efter vejloven samt beredskabsaftaler. Vi har i vores daglige arbejde en bred dialog med borgere, politi og øvrige myndigheder.

 

Du bliver en del af en dynamisk og tværfaglig afdeling med 24 medarbejdere, hvor vi uddelegerer ansvar og kompetencer. Vi har flekstid, gode muligheder for faglig og personlig udvikling og stor selvstændighed i opgaveløsningen. Vi har et godt arbejdsklima med gode kollegaer.

 

Dine løn- og ansættelsesvilkår

Du får løn efter relevant statslig overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg afhængig af dine kvalifikationer.

 

Vejdirektoratet er en styrelse under Transport- og Boligministeriet. Dit ansættelsesområde vil være Transport- og Boligministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Du vil blive ansat i Vejdirektoratet på adressen Toldbuen 6, 4700 Næstved.

 

Læs mere

Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os, kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk.

 

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Afdelingsleder Maria Meiner på tlf. 7244 3047 eller Fagkoordinator Toni Kramer på tlf. 7244 2907.

 

Er du interesseret?

Send din ansøgning senest søndag d. 20. september 2020. Vi forventer at afholde samtaler i uge 39.

 

Søg stillingen ved at trykke på linket Søg stillingen eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk. Vedhæft ansøgning, cv, eksamenspapirer og andet relevante dokumenter.

 

Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

 

I Vejdirektoratet er vi med til at skabe fremtidens infrastruktur i Danmark. Vi er et stort hold af fagligt engagerede medarbejdere, der arbejder innovativt sammen med hele vejsektoren for at skabe de bedste løsninger, der kan få mennesker og varer nemt og sikkert frem.

 

Vi tager hånd om dagligdagens trafikale udfordringer, planlægger og styrer nogle af landets største og mest komplekse anlægsprojekter, mens vi har et vågent blik på morgendagens udvikling med fx selvkørende biler.

Kontakt

Vejdirektoratet - Næstved

Toldbuen 6
4700
Næstved
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
04-09-2020
Udløber:
20-09-2020
Kviknummer:
LJA-81019482
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Lignende job
Jordbrugets UddannelsesCenter Århus
Aarhus, Østjylland
Frist:
24-09-2020
Skattestyrelsen
Randers, Østjylland
Frist:
04-10-2020