7
7
 ledige stillinger på HKStatjob
106
106
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Miljø- og Fødevareministeriet, Landbrugsstyrelsen

Miljø- og Fødevareministeriet, Landbrugsstyrelsen

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 16-10-2020

Administrative medarbejdere med interesse for økologisk jordbrug

Økologien er inde i en rivende udvikling, og vi har travlt. Har du lyst og energi til at være med til at styrke det administrative fundament for de danske økologiske landmænd og virksomheder, så er det lige DIG vi har brug for i vores team.

 

Du vil blive tilknyttet Team Økologiadministration, som er en del af Jordbrugskontrol i Augustenborg.

 

Smidig sagsbehandling som sikrer kundernes tilfredshed

Alt efter dine kvalifikationer vil du sammen med teamets øvrige dygtige medarbejdere få tildelt ansvarsområder, som ligger indenfor rammerne af de faglige og administrative myndighedsopgaver, som skal sikre danske økologer og økologiske forsyningsvirksomheder en smidig registrerings- og sagsbehandlingspraksis. Det kan for eksempel være opgaver i relation til dispensationer, producentskifter, registreringer og vejledning til nye økologer.

 

Vi er dagligt i kontakt med økologer, virksomheder, kontrollører og konsulenter om ansøgninger, dispensationer, import, eksport, markedsføring og vejledning om regler og overtrædelsessager. Det betyder, at vi oplever en spændende hverdag, hvor der sjældent er to dage, som er helt ens.

 

Du kan se frem til et inspirerende og udviklende job, hvor du får rig mulighed for at bruge dine kompetencer i samspil med de øvrige medarbejdere i teamet.

 

Faglig baggrund og med teknisk snilde

Du har måske en uddannelse som jordbrugsteknolog, anden naturfaglig baggrund eller er kontoruddannet. Det vil være en fordel, hvis du har viden og eventuelt erfaring med sagsbehandling inden for det offentlige, men det er ingen betingelse. Du er rutineret bruger af IT, og du har både lysten og evnen til at sætte dig ind i nye procedurer og fagsystemer. Du er energisk og nysgerrig af natur, og du ønsker at bidrage til den bedst mulige fælles opgaveløsning. Du arbejder struktureret og systematisk, og du har sans for kvalitet både i helheden og i detaljen.

 

Hvis du derudover har let til smil i hverdagen og går tillidsfuldt ind i samarbejdet med andre, så vil vi rigtig gerne have en ansøgning fra dig.

 

Velkommen til team Økologiadministration din nye arbejdsplads

Det danske Ø-mærke er kendt af 98% af danskerne og 8 ud af 10 har tillid til mærket. Økologikontrollen er med til at fastholde økologiens høje troværdighed, og vi arbejder løbende med at udvikle og forbedre kontrollen. Et af vores mål er at forebygge overtrædelser af økologireglerne ved hele tiden at blive bedre til at informere og vejlede om reglerne.

 

Ansættelsesvilkår

Du vil blive ansat efter Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og OAO (Det statslige område) og organisationsaftale mellem Finansministeriet og HK/STAT eller Cirkulæret om organisationsaftale for Jordbrugsteknologer. Der er mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer. 

 

Ansættelsesområdet er Miljø- og Fødevareministeriet med tilhørende institutioner, og tjenestestedet er Landbrugsstyrelsen, Augustenborg Slot 3, 6440 Augustenborg.

 

Stillingerne, der er fuldtidsstillinger, ønskes besat pr. 1. januar 2021.

 

Kontakt

Vil du vide mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte teamleder Inger Løn på telefon 22 65 02 13.

 

Du kan læse mere om Landbrugsstyrelsen på vores hjemmeside www.LBST.dk

 

Ansøgning

Søg stillingerne ved at sende en ansøgning inkl. CV, eksamensbevis og evt. referencer online i vores rekrutteringssystem (tryk på Ansøg via link) senest torsdag den 12. november 2020

 

Samtaler forventes at blive afholdt torsdag den 19. november 2020 og fredag den 20. november 2020 i Augustenborg.

 

 

Miljø- og Fødevareministeriet betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge.

 

Landbrugsstyrelsen er en styrelse under Miljø- og Fødevareministeriet. Du bliver en del af et miljø, hvor vi mestrer balancen mellem mange modsætninger og det er vi stolte af. Hos os taler vi om alt fra landbrugsstøtte og Karnov til plantesundhed og digitalisering. Hvis du tør plante dit frø hos os, så lover vi, at det får de bedste vækstbetingelser.


Kontakt

Miljø- og Fødevareministeriet, Landbrugsstyrelsen

Augustenborg Slot 3
6440
Augustenborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
16-10-2020
Udløber:
12-11-2020
Kviknummer:
LJA-81278565
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration,
Miljø
Beliggenhed
Lignende job
Anklagemyndigheden
København, Storkøbenhavn
Frist:
09-12-2020
Skattestyrelsen
Aalborg, Nordjylland
Frist:
13-12-2020