4
4
 ledige stillinger på HKStatjob
261
261
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Finansministeriet

Finansministeriet

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 08-05-2019

Ambitiøs medarbejder til Finansministeriets kontor for undervisning, uddannelse og forskning

Har du høje ambitioner for dig selv og det danske samfund? Interesserer du dig for policyudvikling og økonomisk politik? Og kunne du dig en tænke dig en af Danmarks bedste 'embedsmandsuddannelser' i det politiske maskinrum på Slotsholmen? Så er en stilling i Finansministeriets 4. kontor måske dit næste job

 

Om Finansministeriet

Finansministeriet varetager en bred vifte af opgaver, som bidrager til at give regeringen det bedst mulige grundlag for centrale politiske beslutninger og for at føre en sund økonomisk politik. 

 

I 4. kontor har vi ansvaret for at understøtte regeringens policyudvikling, økonomiske politik og styring på undervisnings-, uddannelses- og forskningsområdet. På disse områder bistår vi bl.a. finansministeren i finanslovsarbejdet, foretager analyser af uddannelsessystemets indretning, deltager i ekspertgrupper og forbereder politiske udspil. 

 

Konkret har vi i kontoret og i samarbejde med ressortministerierne bl.a. udarbejdet forslag til SU-udspil, folkeskolereform, nyt taxametersystem for de videregående uddannelser, erhvervsuddannelsesudspil og reform af universitetsområdet.

 

Om os

Kontoret består aktuelt af 7 medarbejdere, 2 studenter og en kontorchef. Vi er et relativt ungt kontor, og du vil blive en del af et miljø, hvor vi arbejder i teams om større projekter og prioriterer at hjælpe hinanden, når der er behov for det. Du vil opleve at få en stejl læringskurve, fordi du allerede i starten af ansættelsen får et stort ansvar for egne opgaver og projekter. Samtidig bliver du en del af et kontor og et ministerium, hvor der er stort fokus på at skabe resultater i fællesskab som en del af et hold.

 

Vi kan med andre ord tilbyde et job, hvor du kommer tæt på den politiske beslutningsproces, hvor du har gode muligheder for at videreudvikle dine faglige og personlige kompetencer i tæt samarbejde med engagerede og dygtige kolleger.

 

Om stillingen

Vi søger en medarbejder, der kan bidrage til kontorets projekter og indsatsområder. Som AC-medarbejder i kontoret vil du blandt andet have ansvaret for selvstændigt at udarbejde konkrete forslag til policytiltag, der kan fremme givne politiske målsætninger, og analysere de udgiftsmæssige konsekvenser heraf. Og ofte sammen med vores eksterne samarbejdspartnere. Du vil samtidig blive en del af de årlige finanslovforhandlinger. 

 

Du kan være nyuddannet eller have nogle års erfaring inden for kontorets områder. Din opgaveportefølje vil blive tilpasset din faglige profil og erfaring.  

 

Om dig

Konkret lægger vi vægt på, at du: 

  • Har en stærk samfundsvidenskabelig profil, fx cand.polit, cand.oecon eller cand.scient.pol. 

  • Har drive og arbejder selvstændigt med opgaver og udfordringer. 

  • Har flair for tal og gode analytiske kompetencer, som du formår at anvende i praksis. 

  • Er god til at kommunikere - både mundtligt og skriftligt. 

  • Har lyst til at indgå i et tæt og konstruktivt samarbejde med dine kolleger i kontoret og i andre ministerier om konkrete projekter. 

  • Er ambitiøs både på egne og på samfundets vegne. 

  • Er interesseret i at arbejde tæt på de politiske processer. 

  • Trives med, at hverdagen kan være travl, og at arbejdsdagene nogle gange kan være lange. 

 

Ansættelsesvilkår

Du ansættes efter overenskomst for akademikere i staten og vil blive indplaceret som fuldmægtig eller konsulent på baggrund af dine kvalifikationer. 

 

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Simon Gravers Jacobsen på tlf. nr. 25 26 27 80 (sgj@fm.dk) eller fuldmægtig Katrine Erntgaard Anhøj på tlf. nr. 50 96 74 98 (kaena@fm.dk).

 

Ansøgning

Din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag sendes via statens e-rekrutteringssystem - tryk på knappen Ansøg via link.  

 

Indsend din ansøgning senest d. 20. maj 2019. 

 

Finansministeriets departement opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. 

 

Vi forventer at holde samtaler i uge 21 og 22. 

 

 

Slotsholmens maskinrum

Finansministeriet giver regeringen det bedst mulige grundlag for at føre en sund økonomisk politik, der styrker vækst og produktivitet samt sikrer effektivisering af den offentlige sektor

I Finansministeriet er vi ambitiøse på samfundets vegne. Dine opgaver spiller ind i den politiske proces og giver mulighed for at bidrage til forandringer i samfundet og gøre en forskel.

I Finansministeriet får du alsidige og udfordrende arbejdsopgaver, der accelererer din faglige udvikling og udfordrer din evne til nytænkning. Du vil opleve et højt tempo og mulighed for stor selvstændighed i opgaveløsningen, men uanset hvor travlt der er, hjælper vi hinanden og sikrer, at opgaven følges til dørs.

 


Kontakt

Finansministeriet

Christiansborg Slotsplads 1
1218
København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
08-05-2019
Udløber:
20-05-2019
Kviknummer:
LJA-73174733
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Analyse,
Forskning og undervisning,
Økonomi og regnskab
Beliggenhed
Lignende job
Politi
¤Holstebro, Midtjylland¤Vestjylland
Frist:
03-08-2019
Digitaliseringsstyrelsen
København, Storkøbenhavn
Frist:
08-09-2019