4
4
 ledige stillinger på HKStatjob
87
87
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Toldstyrelsen

Toldstyrelsen

|
Midtsjælland
|
Indrykket 18-09-2020

Ansvarsbevidste sagsbehandlere til kopivaresager

Vil du være med til at sikre Danmark bedst muligt mod varemærkeforfalskede og piratkopierede varer? Er du grundig i din sagsbehandling, og sætter du en ære i at få opgaverne godt i mål og holde deadlines? Så er du måske en af vores nye kolleger i Toldstyrelsen.

I Toldstyrelsen har vi ansvaret for at sikre grundig toldkontrol og beskytte det danske samfund mod indførsel af illegale varer, der truer erhvervsliv, sikkerhed, sundhed og miljø. I enheden T26, IPR har vi fokus på målrettet kontrol af de borgere og virksomheder, som køber eller sælger varemærkeforfalskede og piratkopierede varer. Enheden varetager sagsbehandlingen af denne type opgaver for hele landet.

Administrative opgaver med fagligt fokus

Din primære opgave er at behandle de sager om kopivarer, der er stoppet via toldkontrol. Hvis der opstår spørgsmål eller udfordringer i en konkret sag, er du den faglige støtte til den juridiske del af sagsbehandlingen.

Dine opgaver omfatter bl.a.:

  • dialog med varemodtagere, rettighedshavere og kontrolkolleger, både på skrift og telefonisk

  • registrering, behandling og afslutning af sager ud fra fastlagte procedurer

  • sikring af, at fristerne for sagsbehandling og indrapportering overholdes i henhold til EU-lovgivningen.

 

Struktureret og detaljeorienteret med lyst til at lære

Du har en relevant uddannelse, fx en kontoruddannelse, men din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende. Det er en stor fordel, hvis du har erfaring med området omkring varemærkeforfalskning, piratkopiering eller toldkontrol. Det vigtigste er dog, at du har lysten og modet til at blive en faglig støtte på området.

Vi lægger vægt på, at du:

  • arbejder struktureret og altid med fokus på kvaliteten og detaljen

  • er serviceminded og optræder professionelt og myndigt også i pressede situationer

  • kan kommunikere på skrift og i tale med både borgere, virksomheder, rettighedshavere og advokater på såvel dansk som engelsk

  • er nysgerrig og undersøgende i din opgavetilgang og opdager, når noget afviger fra det normale

  • kan anvende lovgivning og formidle lovstof klart og forståeligt til personer, der ikke har samme juridiske indsigt.

 

T26, IPR din nye arbejdsplads

Vores enhed består p.t. af 18 kolleger, der varetager Toldstyrelsens opgaver i forbindelse med varemærkeforfalskning.

I enheden giver vi plads til, at vi hver især kan varetage opgaver selvstændigt, samtidig med at vi er gode til at involvere og sparre med hinanden. Vi har en fri tone og et godt sammenhold, hvor en kollega altid er parat til at hjælpe.

Ansøgning og kontakt

Send ansøgning, CV samt dokumentation for uddannelse senest tirsdag den 6. oktober 2020 via linket Søg stillingen. Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte funktionsleder Trine Dancygier på telefon 72 37 65 25 på hverdage fra 9-12.

Vi forventer at holde samtaler i uge 43.

Forud for ansættelsen vil der blive indhentet referencer og straffeattest.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK) eller overenskomst for fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Ansættelse er i Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Dit arbejdssted vil indtil videre være Carlsensvej 8, 4600 Køge.

Toldstyrelsen

Vi understøtter smidig handel på tværs af de ydre grænser og sikrer en effektiv toldkontrol

Toldstyrelsens opgave er at sikre enkel angivelse af korrekt told og effektiv forvaltning af EUs regelsæt på toldområdet. I samarbejde med andre myndigheder arbejder vi for at forhindre illegal import og beskytte borgere og virksomheder mod farlige eller sundhedsskadelige varer som våben og narkotika. I de kommende år har vi desuden en vigtig opgave med at modernisere og digitalisere toldområdet som fastsat i EUs toldkodeks.

Vi løser fagligt krævende opgaver i komplekse processer. Vi skal samtidig levere et højt serviceniveau og en effektiv kontrol i alle dele af opgaven. Derfor kræver vi stærk koordinering og høj faglighed både internt og i samarbejdet med andre aktører, nationalt såvel som internationalt.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Toldstyrelsen på www.toldst.dk.

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Læs mere om Toldstyrelsen på https://www.toldst.dk

Vi sikrer fundamentet for finansiering af det danske samfund 

Skatteforvaltningen varetager en vigtig samfundsopgave. Vi opkræver hvert år de ca. 950 mia. kr. i skatter og afgifter, som er fundamentet for finansieringen af det danske samfund. Vi har fokus på at løse vores opgave sikkert og effektivt, og på at alle betaler det, de skal - hverken mere eller mindre. Samtidig skal vi gøre det nemt og trygt for borgere og virksomheder at være i kontakt med os.

Med et job hos os får du derfor mulighed for at tage ansvar for en vigtig opgave og gøre en forskel.


Kontakt

Toldstyrelsen

Carlsensvej 8
4600
Køge
Praktisk information
Oprettet:
18-09-2020
Udløber:
06-10-2020
Kviknummer:
LJA-81121421
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration
Beliggenhed
Lignende job
Miljø- og Fødevareministeriet, Landbrugsstyrelsen
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist:
12-11-2020