8
8
 ledige stillinger på HKStatjob
225
225
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Forsvarsakademiet

Forsvarsakademiet

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 11-07-2019

Erfaren regnskabsmedarbejder til Forsvarsakademiet

Har du interesse og erfaring med ekstern finansiering af forskning? og kan du lide at arbejde teambaseret med plads til egen udvikling og optimering af arbejdsgange? Så har vi en interessant stilling ledig.

 

Om os

Forsvarsakademiet har en ambition om at øge antallet af eksterne bevillinger og til det formål er der oprettet et team, der skal støtte forskerne i forbindelse med ansøgninger og håndteringen af bevillinger.

 

Teamet består af tre medarbejdere fra forskellige afdelinger og med forskellige funktioner, hvoraf du bliver den ene. Teamet har en flad struktur og rapporterer først og fremmest til Forsvarsakademiets dekan og chefen for Ledelsesstøtteafdelingen.

 

Overordnet kommer teamet til at arbejde med alle former for administrative sager i relation til eksterne bevillinger. Det kan fx være dokumentation og kontrakter, regnskaber, controlling, budgetplanlægning, støtte til ansøgninger, organisering af høringsprocesser, kontakt og dialog med fonde, hjælp til at finde relevante fonde mm.

 

Teamet er nyt og derfor udestår der stadig udviklingsopgaver i forhold til de forskellige processer samt et organisatorisk formidlingsarbejde. I den forbindelse vil den interne fordeling af arbejdsopgaver teamet imellem, løbende kunne revideres i takt med at erfaringer og best practices bliver gjort undervejs.

 

Om stillingen

Du vil blive ansat som teamets regnskabsmedarbejder, og vil have ansvaret for den overordnede økonomistyring. Opgaverne indebærer traditionelle regnskabsopgaver i forbindelse med projektøkonomi, men også udviklingsopgaver til at forbedre den administrative støtte til forskerne samt ledelsesrapportering.

 

Du kan forvente en bred kontaktflade med både forskere, administrative medarbejdere og chefer, og der kan forventes en del mødeaktivitet. Dertil vil der være løbende kontakt med andre styrelser i Forsvarsministeriets Koncern.

 

I det daglige vil du arbejde tæt sammen med teamets to andre medarbejdere og meget af arbejdet vil foregå i SAP.

 

Om dig

Vi ser gerne, at du har en kontoruddannelse med speciale i økonomi, du har erfaring med ekstern finansiering af forskning og projektøkonomi, gerne fra en af de højere uddannelsesinstitutioner i Danmark.

 

Du har sans for orden og detaljer, men vi ønsker også en medarbejder, der kan tage initiativ til at udvikle arbejdsgange, og ikke er bange for at udfordre og være kritisk, når det er nødvendigt. Da området er i udvikling, er det vigtigt, at være åben for nye ideer og kunne gøre store ambitioner til konkrete planer.

Med andre ord ønsker vi også en medarbejder, der kan hjælpe Forsvarsakademiet med at indfri sine ambitioner om et øget antal eksterne bevillinger.

 

Erfaring med SAP vil være en fordel, men ellers vil vi sørge for en grundig oplæring i de nødvendige funktioner i systemet.

Kendskab til Forsvaret og dets organisering vil ligeledes være en fordel, men er ikke et springende punkt for at kunne varetage stillingen.

 

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) og den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten). Basislønnen er 25.411,42 kr. pr. måned.

 

Afhængigt dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

 

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

 

KONTAKT OG ANSØGNING

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig i Forsvarsakademiets Videnscenter, Janec Helsted Larsen, på telefon 2555 2208.

 

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår kan du kontakte HR-konsulent Dorthe Rasmussen på telefon 7281 9169.

 

Ansøgningsfristen er tirsdag den 18. august 2019. Samtaler forventes afholdt i uge 34.

Ansættelsen er fra 15. september 2019 eller snarest derefter.

 

Vi vil bede dig søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

 

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det

Omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

 

OM FORSVARSAKADEMIET

På Forsvarsakademiet uddanner vi fremtidens ledere i Forsvaret, så de bliver nogle af de dygtigste i NATO. Vores uddannelser er forankret i den militære profession inden for både Hæren, Søværnet og Flyvevåbnet samt de elementer, der går på tværs af de tre værn. Uddannelserne spænder over de grundlæggende sergent- og officersuddannelser i et af de tre værn eller som sprogofficer, over videreuddannelseskurser og enkeltstående kurser for Forsvarets ansatte, til Master i Militære Studier. Alle videregående uddannelser er baseret på forskning inden for vores tre kerneområder; militære operationer, militær strategi og militær ledelse, som bliver varetaget af akademiets fem institutter. Udover at levere forskningsbaseret undervisning bruges vores militære viden også bredt i og uden for Forsvaret til gavn for samfundet, vores allierede og øvrige partnere. Akademiet har et stort netværk af samarbejdsparter ved både danske og udenlandske forsknings- og uddannelsesinstitutioner, og bidrager til udvikling af NATO's doktriner og forskningsprojekter. Læs mere om Forsvarsakademiet på: www.fak.dk

 

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk

Kontakt

Forsvarsakademiet

Ryvangs Allé 1
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
11-07-2019
Udløber:
15-08-2019
Kviknummer:
LJA-74408029
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration,
Økonomi og regnskab
Beliggenhed
Lignende job
Politi
¤Holstebro, Midtjylland¤Vestjylland
Frist:
03-08-2019
Institut for menneskerettigheder
Storkøbenhavn
Frist:
09-12-2019