6
6
 ledige stillinger på HKStatjob
330
330
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 21-02-2019

Erhvervsstyrelsen søger dygtige og strukturerede HK'ere til styrket kontrolindsats

Vil du være en del af indsatsen mod brodne kar på selskabs- og regnskabsområdet? Og vil du være med til at sikre kvaliteten af de data, som virksomheder og borgere har tillid til, og som både vi og andre myndigheder anvender i kampen mod økonomisk svindel? Så er du måske en af vores nye kolleger i Erhvervsstyrelsens kontrol af selskaber og regnskaber.

 

Bekæmpelse af svindel med bl.a. selskaber og regnskaber står højt på den politiske dagsorden og er en vigtig samfundsopgave. Erhvervsstyrelsen er en vigtig spiller i kampen mod virksomheder, som overtræder reglerne. Vi søger derfor nye kolleger til at hjælpe os med at forbedre datakvaliteten og være med i kampen mod bevidst svindel. 

 

Om stillingerne

Erhvervsstyrelsen er first line of defence i kampen mod økonomisk svindel med bl.a. selskaber og årsregnskaber. Erhvervsstyrelsens manuelle kontrol er risikobaseret og effektfokuseret, og vi har derfor fokus rettet mod de områder, hvor der er størst risiko. Formålet er at undgå økonomiske tab for samfundet, men også at sikre den grundlæggende tillid til de data, vi udstiller, og som bl.a. anvendes af andre myndigheder i kampen mod økonomisk svindel. Vi arbejder derfor tæt sammen med andre myndigheder, fx skattemyndighederne og politiet. 

 

Vi søger pt. medarbejdere til to forskellige teams - Team Selskabskontrol og Team Regnskabskontrol:

 

  • Til team selskabskontrol søger vi kollegaer, der skal bidrage med sagsbehandlingen, hvor du vil komme til at arbejde med forskelligartede kontrolsager inden for selskabsområdet. Sagsbehandlingen består primært i kontrol af, at de selskabsretlige registreringer opfylder lovgivningen både i forbindelse med registreringen og ved efterfølgende kontrol. 

  • Til team regnskabskontrol søger vi kollegaer, der skal deltage i kontrollen og sagsbehandlingen af regnskaber, der indeholder fejl og ulovligheder. Kontrollen omfatter bl.a. åbenbare overtrædelser af årsregnskabsloven og selskabsloven og foregår i tæt samarbejde med dygtige kolleger på området.

 

Som vores nye kollega kommer du til at få et udfordrende og udadvendt job, der bl.a. har som mål at forebygge, at virksomhederne bliver anvendt til svindel og at styrke tilliden til regnskaberne og selskaberne. Du vil komme til at arbejde med mange fagligt spændende og forskelligartede opgaver, ligesom du vil komme tæt på beslutningsprocesserne bag udformningen af reglerne på området. Du vil endvidere få mulighed for at præge udviklingen på området herunder kontrolindsatsen og de digitale løsninger. 

 

Vi arbejder meget på tværs både internt og med eksterne samarbejdspartnere. Det betyder, at løsning af opgaverne foregår i samarbejde med andre dygtige og ambitiøse kolleger inden for særligt regnskabs- og selskabsområdet, men til dels også hvidvask-, fonds- og revisionsområdet. En del af sagsbehandlingen vil også bestå af dialog med virksomheder, advokater, revisorer og andre myndigheder, herunder vejledning omkring reglerne på området. Der vil naturligvis blive tale om en grundig oplæring i de relevante sagstyper.    

 

Om dig

Styrelsen søger 2-3 nye kolleger med en stærk sagsbehandlingsprofil. Du er kontoruddannet og har gerne erfaring med konkret administrativ sagsbehandling måske fra andre kontrolområder. Det vigtigste er dog, at du brænder for at blive en del af styrelsens kontrolteams. 

 

Derudover lægger vi vægt på, at du:

 

  • Har forståelse for digitale løsninger

  • Kan arbejde struktureret og selvstændigt, men også som en del af et større team

  • Udviser engagement og initiativ

  • Er serviceminded og udadvendt, men samtidigt kan håndtere en tilsynssituation med autoritet og myndighed, hvor modparten ikke nødvendigvis er en medspiller

 

Om os

Erhvervsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har 550 medarbejdere. Medarbejderne er fordelt på tre forskellige afdelinger rundt om i landet.

 

Virksomhederne skaber vækst og de arbejdspladser, der er fundamentet for vores velfærd i fremtiden. I Erhvervsstyrelsen gør vi det nemmere og mere attraktivt at starte og drive virksomhed i Danmark. Vi bidrager til at skabe Europas bedste vækstvilkår gennem effektiv regulering, gode digitale løsninger, god adgang til erhvervsdata, moderne kommunikationsteknologier og internationalt samarbejde. Målet er højere vækst - gennem mindre bøvl, effektiv kontrol og bedre service.

 

Vi kan tilbyde et varieret og udfordrende job med høj faglighed og mulighed for at arbejde selvstændigt i et stærkt fagligt miljø med gode kolleger. Vi bor i Dahlerups Pakhus ved Langelinie med udsigt over havnen. Vi har en uformel omgangstone, rig mulighed for at deltage i mange sociale aktiviteter og møde kolleger på kryds og tværs. 

 

Om ansættelsen

Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og HK med mulighed for forhandling af tillæg. Der er tale om en fast fuldtidsstilling, og tiltrædelse vil være hurtigst muligt. 

 

Interesseret?

Lyder stillingen som noget for dig? Så send din ansøgning via "Ansøg via link"-knappen nederst eller via ansøgningsmodulet på www.erhvervsstyrelsen.dk/jobs. Din ansøgning med CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest 18. marts 2019. Angiv gerne til hvilket team du søger ansættelse.

 

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktoplysninger i boksen til højre. Ved spørgsmål til Team Selskabskontrol kontakt Pernille Grønnemose, ved spørgsmål til Team Regnskabskontrol kontakt Lykke Skødt og ved spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår kontakt Cathrine Lund-Jensen.

 

Vi planlægger at holde samtaler i uge 12-13.

 

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge. 

 

 

Erhvervsstyrelsens mission er i partnerskab med andre at gøre det enkelt og attraktivt at drive virksomhed i Danmark. Vi arbejder bl.a. for at:

 

  • yde en effektiv service til erhvervslivet med fokus på brugervenlige digitale løsninger.

  • fremme vækstmulighederne i hele landet gennem erhvervsudvikling, færre byrder og fysisk planlægning.

  • styrke konkurrenceevnen gennem erhvervsregulering, der understøtter nye forretningsmodeller, og et tilsyn der modvirker misbrug og svindel.


Kontakt

Erhvervsstyrelsen

Langelinie Allé 17
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
21-02-2019
Udløber:
18-03-2019
Kviknummer:
LJA-70908444
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration,
Økonomi og regnskab
Beliggenhed
Lignende job
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
København, Storkøbenhavn
Frist:
10-06-2019
Skattestyrelsen
Ringkøbing-Skjern, Vestjylland
Frist:
01-06-2019