7
7
 ledige stillinger på HKStatjob
271
271
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Gældsstyrelsen

Gældsstyrelsen

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 13-06-2019

Fagligt stærke sagsbehandlere med holdånd til Gældsstyrelsen i Tønder

Kan du arbejde med ordentlighed og empati på den ene side og faglighed og effektivitet på den anden? Har du det engagement og den ansvarsfølelse der skal til for at arbejde med inddrivelse af gæld? Så er det dig, vi søger til Gældsstyrelsen i Tønder.

 

Sammen løfter vi barren for god gældsinddrivelse

 

Gældsstyrelsen har ansvaret for at inddrive gælden til det offentlige. Det er en opgave, der har stor betydning for vores samfund, og vi søger nu flere kolleger, der kan sikre effektiv inddrivelse baseret på solid sagsbehandling. Organisationen i Tønder er med den seneste ansættelsesrunde i april færdig-etableret, og du skal derfor indgå i en af de eksisterende enheder.

 

Opgavepaletten er bred og fagligt udviklende. Eksempler på arbejdsopgaver er:

 

 • Sagsbehandling af forskellige inddrivelsesopgaver

 • Dialog med skyldnere

 

 

Da vi arbejder med mennesker, som ofte står i en økonomisk svær situation, er det vigtigt, at du formår at etablere en konstruktiv dialog baseret på gensidig tillid og forståelse - samtidig med, at du empatisk kan fastholde aftaler, krav mv. overfor skyldner.

 

Solid sagsbehandlererfaring og stor lyst til at lære nyt

 

Vi lægger vægt på, at vores nye medarbejdere både har en matchende faglig profil samt lysten til at lære og engagere sig i opgaverne og teamet.

 

Din uddannelsesmæssige baggrund kan for eksempel være kontorassistent, finansøkonom, revisorassistent, professionsbachelor i offentlig administration, finans, revision eller tilsvarende eller bachelor inden for økonomi eller forvaltning. Du bliver en del af en enhed med mange erfarne sagsbehandler kolleger så er du nyuddannet eller har praktisk og/eller teoretisk erfaring inden for inkassoområdet er du også meget velkommen til at søge.

 

Det er ikke en forudsætning for at søge jobbet, men det er en fordel, hvis du:

 

 • Har erfaring med sagsbehandling fra andre offentlige myndigheder

 • Har god viden om processuelle regler, forvaltningsloven og offentlighedsloven og har fokus på retssikkerhed og god forvaltningsskik

 • Har erfaring med Word og Excel

 • Har flair for anvendelse af forskellige IT-systemer vi anvender pt. såvel et eksisterende inddrivelsessystem som et nyt, der er under udvikling

 • Trives med rigelige mængder af ensartede opgaver.

 

 

Som person skal du kunne håndtere og servicere borgerne ansvarsfuldt og korrekt samtidig med, at du skal arbejde med komplekse regelsæt. Der vil være fokus på, at du er serviceminded og kan kommunikere professionelt og klart.

 

Vi lægger stor vægt på, at du passer ind i vores kultur af holdånd, faglig stolthed og ansvarsfølelse DNAet i Gældsstyrelsen. Vi har en team performancekultur, hvor vi løfter i flok. Det betyder, at du skal have lyst til at arbejde i et miljø, hvor vi hjælper hinanden både i egne teams og på tværs af organisationen.

 

Vi introducerer dig til din nye arbejdsplads

 

Du vil således gennemgå et onboarding-forløb, hvor du bliver introduceret til Gældsstyrelsen, og får en grundig undervisning i den gældende lovgivning og til dine arbejdsopgaver. Introduktionen vil også give dig et rigtig godt udgangspunkt for dit fremtidige arbejde.

 

Gældsstyrelsen tilbyder derudover:

 

 • Gode arbejdsvilkår med fleksibel arbejdstilrettelæggelse

 • Opgaver med et stort ansvar

 • Et godt fagligt og socialt miljø

 • Gode udviklingsmuligheder i form af relevant uddannelse og kurser.

 

 

Vil du høre mere om Gældsstyrelsen så se vores Værdifilm

 

Ansøgning og kontakt

 

Har du fået lyst til nye udfordringer, så ser vi frem til at modtage din ansøgning og CV sammen med relevante eksamenspapirer og eventuelt yderligere materiale senest 21. juli 2019.

 

Har du spørgsmål vedrørende:

 

 • Opgaver, organisationen mv. er du velkommen til at kontakte funktionsleder Anita Hagenau Kaster på tlf. 7237 3481.

 • Rekrutteringsprocessen, løn mv. er du velkommen til at kontakte rekrutteringspartner Mette Bay Anderen på tlf. 7237 1547.

 

 

 

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til den enhver tid gældende AC-overenskomst, HK-overenskomst eller DTS-overenskomst. Ansættelsen sker på baggrund af relevant uddannelsesmæssig baggrund og er betinget af, at du har en tilfredsstillende straffeattest.

 

Der vil blive foretaget et restancetjek, for så vidt angår restancer til det offentlige.

 

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet vil være Pionér Allé 1 i Tønder. Ansættelse pr. 1. oktober 2019.

 

Bor du ikke i forvejen i nærheden af Tønder, kan du kontakte Tønder Kommunes bosætningskonsulent Marianne Krag Okholm, som kender områdets skoler, lokalmiljø, ejendomsmæglere mv., på tlf. 24 48 17 19 eller mako7@toender.dk

 

Ansættelsesprocessen

 

Vi forventer at afholde samtaler i uge 32.

 

Gældsstyrelsen din nye arbejdsplads

 

Vi hjælper borgere og virksomheder med at betale deres gæld til det offentlige

 

Gældsstyrelsens mål er, at så mange som muligt betaler deres gæld. Vi samarbejder med de offentlige kreditorer om at forebygge, at ny gæld opstår. Vi arbejder med klare præstationsmål og transparens. Det gør vi, fordi vi er drevet af at inddrive mest mulig gæld til det offentlige. Vi lykkes med vores opgave, fordi Gældsstyrelsens ledere og medarbejdere har en høj grad af faglig dedikation og stor viden på deres område.

 

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansiering af den offentlige sektor.

 

Læs mere om Gældsstyrelsen på www.gaeldst.dk

 

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Kontakt

Gældsstyrelsen

Pionér Allé 1
6270
Tønder
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
13-06-2019
Udløber:
21-07-2019
Kviknummer:
LJA-74068807
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration
Beliggenhed
Lignende job
Skattestyrelsen
Haderslev, Syd- og Sønderjylland
Frist:
02-02-2020
Aalborg Universitet, Inst. for Energiteknik
Aalborg, Nordjylland
Frist:
26-01-2020