7
7
 ledige stillinger på HKStatjob
283
283
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Miljø- og Fødevareministeriet, Miljøstyrelsen

Miljø- og Fødevareministeriet, Miljøstyrelsen

|
Fyn
|
Indrykket 29-08-2019

Genopslag - Miljøstyrelsen søger en HK medarbejder til styrelsens lønsumsteam

Har du erfaring fra løn- og refusionsområdet? Er du god til at skabe overblik, at følge op og sikre detaljen? Og synes du samtidig det er sjovt at yde en god service så læs endelig videre!

 

Om Miljøstyrelsen

Miljøstyrelsen er en del af Miljø- og Fødevareministeriet og den danske myndighed på miljø- og naturområdet. Vi arbejder for rig natur, rent vand, sikker kemi og grøn produktion. Vores kerneopgave er at omsætte natur- og miljølovgivningen til virkelighed, og målsætningen er at balancere hensynene til beskyttelse og benyttelse.

 

Miljøstyrelsen er landsdækkende og har ca. 900 medarbejdere. Styrelsens hovedkontor med ca. 500 arbejdspladser har til huse i Odense. Vi er i gang med at opbygge en helt ny organisation, der bygger på et stærkt fundament, hvor nye medarbejdere blander sig med erfarne medarbejdere. Det er en fælles ambition at skabe grobund for en sjov og spændende hverdag med en rig idékultur og en arbejdsplads, der er en af statens bedste. Det er ambitionen at gøre det samtidig med, at vi har øjne, ører og hænder på natur og miljø i Danmark.

 

Organisation og Digitalisering

HR er en del af Organisation og Digitalisering (O&D), som er placeret i Center for Stab. Vi har til opgave at servicere enhederne på tværs af Miljøstyrelsen med HR-relaterede opgaver. Det er alt fra rekrutteringer, HR-analyser, lønsumsstyring, ledelsesinformation og sagsfremstillinger til direktionen til mindre administrative opgaver, der sikrer den daglige drift.

 

I HR ligger vi vægt på høj faglighed, kvalitet og engagement i opgaveløsningen. Vi har en uformel omgangstone med plads til forskellighed, og lægger vægt på, at det skal være sjovt at gå på arbejde.

 

Opgaver

I Miljøstyrelsen ligger opgaven med opfølgning på lønforbrug i HR. Du vil blive tilknyttet HR-Lønsumsteamet, hvor du kommer til at sidde i en strategisk vigtig afdeling i Miljøstyrelsen, hvor vi arbejder med disponering og periodisering af styrelsens lønforbrug. Vi er i tæt kontakt med enhederne om deres personalesituation, og deres behov for rekruttering.

 

Din rolle bliver at understøtte vores lønteam i, at servicere ledelsen i at overholde deres lønforbrug. Dine opgaver vil bl.a. omfatte:

 

 • Opfølgning på enhedens driftsbudget

 • Refusionsopfølgning

 • Controlling og opfølgning af medarbejdernes tidsregistrering

 • Løncontrolling

 • Diverse ad hoc

 

Din profil

Vi forventer, at du:

 

 • Er kontoruddannet

 • Har flere års erfaring med lønrefusioner

 • Er meget serviceminded

 • Har erfaring fra lignende stilling

 • Er administrativt stærk

 • Besidder gode IT kompetencer og er lærenem i forhold til IT-systemer

 • Har evne og lyst til at samarbejde og kommunikere

 

Vi lægger vægt på at du:

 

 • Har erfaring fra en offentlig organisation

 • Har erfaring med løn- og økonomiopgaver

 • Er samarbejdsvillig

 • Er meget selvstændig og tager ansvar for egne opgaver

 • Er systematisk og grundig

 • Er vant til at overholde deadlines

 • Mestrer Excel og hele Office pakken

 

Vi forventer desuden, at du er initiativrig, positiv, dynamisk og arbejdsom. Du trives med mange opgaver, og kan håndtere korte tidsfrister uden at det går ud over humøret eller serviceniveauet.

 

Vi tilbyder

Vi tilbyder et afvekslende job med mange kontaktflader. Du vil have dit eget ansvarsområde og mulighed for at præge og udvikle dine opgaver. Du vil indgå i et HR team med cirka 15 medarbejdere. Vi er et godt team, hvor høj faglighed, god stemning og lyst til at hjælpe hinanden, præger hverdagen.

 

Løn og ansættelsesvilkår

Tjenestestedet vil være i Odense C. Vores hovedadresse er på Tolderlundsvej 5, men du skal for indeværende arbejde på Englandsgade 25.

 

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område samt tilhørende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK).

 

Ansættelsesområdet er Miljø- og Fødevareministeriet med tilhørende institutioner.

 

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte AC fuldmægtig Mette Louise Nørremark på tlf. 5119 8643 eller funktionsleder Peter Beiter på tlf. 2565 0240

 

Sådan søger du stillingen

Du søger stillingen online ved at sende din ansøgning, CV og eksamensbevis m.m. senest den 15. september 2019.

 

Vi planlægger at holde samtaler den 24. september 2019.

 

Du kan forud for en evt. samtale blive bedt om at udfylde test og/eller forberede en case.

 

 

Miljø- og Fødevareministeriet betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge.

 

Miljøstyrelsen er en del af Miljø- og Fødevareministeriet. Vi er statslig myndighed for natur, vand og miljø og arbejder for at sikre en bæredygtig balance mellem beskyttelse af natur og miljø, benyttelsen af naturressourcer og gode rammer for borgere og virksomheder. Vejen til en rig natur, et sundt miljø, og gode, grønne rammer for borgere og virksomheder går via åbenhed og dialog, for vi tror på, at de bedste miljøløsninger findes, hvis vi samarbejder med alle interessenter. Dialog med kommuner, borgere, erhvervsliv og andre myndigheder er centralt i vores arbejde. Miljøstyrelsen har ca. 900 medarbejdere fordelt på hovedkontoret og 10 enheder over hele landet.

Kontakt

Miljø- og Fødevareministeriet, Miljøstyrelsen

Englandsgade 25
5000
Odense C
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
29-08-2019
Udløber:
15-09-2019
Kviknummer:
LJA-75181431
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration,
Økonomi og regnskab
Beliggenhed
Lignende job
Skattestyrelsen
Haderslev, Syd- og Sønderjylland
Frist:
02-02-2020
Aalborg Universitet, Inst. for Energiteknik
Aalborg, Nordjylland
Frist:
26-01-2020