8
8
 ledige stillinger på HKStatjob
202
202
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Aarhus Danmarks Innovationsfond

Aarhus Danmarks Innovationsfond

|
Østjylland
|
Indrykket 03-10-2018

Innovationsfonden søger administrative supportere til projekt- og bevillingsadministration til nyt hovedkontor i Aarhus

Interesserer du dig for administration og økonomi, og har du kendskab til projekt- og bevillingsadministration? Så kan du være med til at opbygge en ny økonomi- og administrationsfunktion i Innovationsfonden.

 

Vi skaber vækst og arbejdspladser gennem viden

I Innovationsfonden arbejder vi hver dag med at skabe de bedst mulige rammer for landets iværksættere, forskere og virksomheder, så de kan bringe Danmark fremad. Vi tilbyder et inspirerende miljø med engagerede og dygtige kollegaer, der brænder for at gøre gode idéer til virkelighed.

 

Dygtige administrative supportere

Innovationsfonden søger administrative supportere til bevillingsteamet i Økonomi- og Administrationsenheden. Som administrativ supporter bliver du en del af opbygningen af fondens nye økonomi- og administrationsfunktion med gode muligheder for at sætte din faglighed i spil i forhold til opgaveløsning, organisering og samarbejde.

 

Bevillingsteamet

I bevillingsteamet arbejder vi med oprettelse af bevillinger i vores bevillingsadministrative system E-grant, behandling af regnskaber og ændringsanmodninger fra fondens investeringsprojekter, og i samarbejde med vores kollegaer i fonden har vi ansvar for at sikre administrativ fremdrift i investeringsprojekterne. Vi arbejder tværfagligt, og vil inddrager derfor også faglige vurderinger i sagsbehandlingen.

 

Vi lægger vægt på gode relationer til projekter og øvrige samarbejdspartnere, og vi bruger tid på kommunikation og vejledning af projekter og ansøgere til fondens investeringsprogrammer.

 

Vi har fokus på kompetent opgaveløsning til tiden, og vi anvender driftsstyring som rammen for opgaveløsning. Teamet tilrettelægger arbejdet i fællesskab, og alle bidrager til, at vi løbende både løser vores opgaver, håndterer udfordringer og optimerer vores processer.

 

Er du vores nye kollega?

Vi forestiller os, at du har en kontoruddannelse med speciale i administration eller økonomi eller en bachelor indenfor økonomi og administration. Du har gerne flere års erfaring med enten administration eller behandling af projektregnskaber, indsigt i forvaltningsprocesser og regler for regnskab, revision og bogføring.

Du bliver en del af et stærkt engageret miljø, hvor du udfordres fagligt og personligt, og hvor vi forventer, at du har:

 

  • Erfaring med/kendskab til statens tilskudsområde

  • Erfaring med administration og/eller behandling af projektregnskaber

  • Kendskab til statslig økonomistyring el.lign.

  • Erfaring med at formidle administrative regel og retningslinjer

  • Høj arbejdskapacitet og er dygtig til at samarbejde.

 

 

Din nye hverdag

I forbindelse med Regeringens Bedre Balance II flytter Innovationsfondens hovedkontor til Aarhus med regional tilstedeværelse i Aalborg, Odense og København. Arbejdsstedet for denne stilling er placeret centralt i Aarhus, men du må regne med en del transport til København i løbet af de første måneder, indtil kontoret i Aarhus er helt på plads.

 

Vi er pt. ca. 50 engagerede medarbejdere i Innovationsfonden med forskellig faglig baggrund. Omgangstonen er uformel og to the point.

 

Løn og ansættelsesvilkår

Du ansættes i Innovationsfonden efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

 

Har du spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte økonomichef Anne Katrine Tholstrup Bertelsen på telefonnummer 6190 5084 eller på e-mail anne.katrine.tholstrup.bertelsen@innofond.dk.  

 

Søg stillingen

Klik på knappen søg stillingen eller søg via vores hjemmeside www.innovationsfonden.dk. Vi skal have din ansøgning senest søndag den 21. oktober 2018.

 

Vi forventer at holde to samtalerunder. Mellem første og anden samtalerunde gennemføres personlighedstest. Processen bistås af et eksternt rekrutteringsbureau.

 

Innovationsfonden ønsker at fremme ligestilling i alle dens aspekter. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn eller alder til at søge stillingen.

Kontakt

Aarhus Danmarks Innovationsfond

Europaplads 2
8000
Aarhus C
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
03-10-2018
Udløber:
21-10-2018
Kviknummer:
LJA-66211935
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration
Beliggenhed
Lignende job
Kødkontrollen, Danish Crown
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist:
02-07-2019
Gældsstyrelsen
Tønder, Syd- og Sønderjylland
Frist:
21-07-2019