10
10
 ledige stillinger på HKStatjob
219
219
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Rigspolitiet

Rigspolitiet

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 03-10-2019

IT-indkøbere med flair for relationer

København, Rigspolitiet, Koncernstyring

Har du lyst til at arbejde med IT-indkøb i en organisation i løbende udvikling, og vil du være med til at opbygge en ny indkøbssektion med stærke relationer til Rigspolitiets Koncern IT? Trives du i et professionelt miljø med højt tempo, hvor du kan omsætte din faglige viden til konkrete løsninger? - Så kan du være vores nye kollega! Vi søger 1-2 IT-indkøbere med flair for IT og relationer.

 

Som IT-indkøber (operationel indkøber) i Koncernindkøb er du en del af politiets centrale indkøbsorganisation, hvor vi køber ind for ca. 2 mia. kr. årligt. Din dagligdag er præget af stor faglig kompleksitet og omskiftelighed i opgaverne. I Koncernindkøb arbejder vi i tværgående teams, hvor vi komplementerer hinanden. Gennem dit arbejde i Koncernindkøb bidrager du direkte til politiets arbejde, når du er med til at understøtte indkøb af IT-udstyr og materiel, som er vitalt for, at betjentene kan udføre deres arbejde effektivt. Du vil som IT-indkøber blive en del af en sektion med ca. 10 medarbejdere (IT-indkøbere og udbudskonsulenter), der alle arbejder med indkøb og udbud inden for IT.

 

I dit arbejde som IT-indkøber skal du

 • gennemføre IT-indkøb og evt. miniudbud på SKIs, Statens og politiets aftaler

 • sikre aftalecompliance

 • foretage løbende opfølgning på IT-indkøb

 • vejlede omkring IT-indkøb

 • effektivisere interne indkøbsprocesser

 • bidrage til indkøbsstrategier på IT-kategoriniveau

 • styrke relationen til leverandørerne på politiets indkøbsaftaler

 • organisere og optimere e-kataloger

 

Hvem er du

Vi sætter pris på medarbejdere med en stor arbejdskapacitet og engagement, som kan lide at indgå i et fællesskab, hvor man udfordrer og inspirerer hinanden.

 

Det vægter positivt, at du

 • har en mellemlang uddannelse

 • har erfaring inden for offentligt indkøb og e-handel

 • har generel viden og forståelse for IT-produkter og koncepter

 • arbejder struktureret og er drevet af at fjerne unødvendige omkostninger

 • evner at begå dig på forskellige niveauer i en stor organisation

 • er vant til at tage initiativ og holde et godt arbejdstempo

 • kommunikerer klart i skrift og tale

 • er samarbejdsorienteret, udadvendt og har et godt humør

 • evner at skabe gode relationer

 

Vi tilbyder

Vi kan tilbyde en stor og spændende arbejdsplads, hvor du bliver en del af et fagligt stærkt team. Vi samarbejder om at opnå de bedste resultater samtidig med, at vi har en uformel og humoristisk omgangstone baseret på gensidig respekt, hvor arbejdsglæde og engagement spiller en væsentlig rolle. Herunder tilbyder vi

 

 • mulighed for at bidrage til at opbygge den nye IT-indkøbssektion

 • et højt indkøbsfagligt miljø med faglig sparring og udvikling

 • udfordrende arbejdsopgaver i en organisation under positiv forandring

 • fleksibel arbejdstilrettelæggelse

 

Ansættelsesforhold

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til de til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst. Du bliver indplaceret som assistent, overassistent eller kontorfuldmægtig på baggrund af kvalifikationer.

 

Ansættelsesområdet er Rigspolitiet med tjenestested på Polititorvet 14, 1780 København V.

 

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

 

Kontakt

Oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Sektionsleder Jacob Løve Berger på telefon 6163 0854. Generel information om politiet kan findes på hjemmesiden www.politi.dk

 

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

 

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV, bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

 

Vi forventer at afholde 1. samtaler den 28. oktober og 2. samtaler den 5. november.

 

Ansøgningsfrist: 21. oktober 2019

 

 

Om Rigspolitiet

I politiet arbejder mere end 16.000 medarbejdere sammen om at forebygge og forhindre kriminalitet. Vi er alle dybt engagerede i at sikre, at Danmark er et trygt og sikkert sted at bo og leve uanset om vi arbejder med den nære politiindsats som betjent, som efterforsker eller om vi bidrager til en af de mange andre vigtige funktioner i politiet.

 

Rigspolitiet er politiets øverste myndighed og har det overordnede ansvar for Danmarks 12 politikredse og politiet i Grønland og på Færøerne. Vi udvikler strategier, koordinerer politiets arbejde på landsplan og arbejder med en lang række opgaver blandt andet økonomistyring, it-udvikling, juridisk rådgivning, presse og kommunikation, indkøb af politiets udstyr og køretøjer, personale og uddannelse, internationalt samarbejde, kriminalteknik og efterforskningsopgaver.

 

Sikkerhedsbevidstheden i politiet er høj og ansvaret for politiets informationssikkerhed påhviler alle ansatte i politiet.


Kontakt

Rigspolitiet

Polititorvet 14
1780
København V
Danmark
Tlf: 33 14 88 88
Praktisk information
Oprettet:
03-10-2019
Udløber:
21-10-2019
Kviknummer:
LJA-76148747
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
IT og web
Beliggenhed
Lignende job
Gældsstyrelsen
Roskilde, Midtsjælland
Frist:
26-02-2020
Forsvaret
Hjørring, Nordjylland
Frist:
29-02-2020