6
6
 ledige stillinger på HKStatjob
269
269
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Københavns Universitet

Københavns Universitet

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 04-07-2019

Københavns Universitet søger en afdelingssekretær til Campus Service.

Er du en udadvendt selvstændig sekretær, der gerne påtager sig nye udfordringer og trives i en organisation med løbende forandringer, så er du måske den rette kandidat som vores nye afdelingssekretær i Campus Service. 
Om os 

Campus Service er Københavns Universitets interne serviceorganisation på bygningsområdet, som administrerer knap 1 million kvadratmeter fordelt primært på de fire campusområder i København: City Campus, Nørre Campus, Frederiksberg Campus og Søndre Campus. 

Hovedopgaven for Campus Service er at sikre, at de berørte parter på universitetet indgår i og medvirker på relevante måder i opgave- og projektforløbet således, at vi får tidssvarende bygninger og campusområder med en høj international standard. Dette skal understøtte universitetets kerneforretning, som er Forskning og Undervisning. 

Campus Service varetager bl.a. forvaltningsopgaver og samarbejder med brugerne, bygningsejer, myndigheder m.fl., og vi oplever en stadig stigende efterspørgsel på vores ydelser. 

Dine arbejdsopgaver 

I denne rolle er du sekretær for afdelingens vicedirektør, og du har styr på hans møder og kalender. Du varetager indkøb til huset, bestiller rejser og udarbejder rejseafregninger, foretager personaleadministration og journalisering. Du er også sekretær for vores lokale samarbejdsudvalg og varetager dele af husets interne kommunikation inklusiv intraweb.

Dine kompetencer 

Vi forestiller os, at du er en erfaren sekretær, som kan yde en kompetent service i Campus Service. Vi lægger vægt på, at du har gode formulerings- og kommunikationsevner, så vi i dialog opnår den bedste løsning af opgaverne. 

Det er en fordel, at du har erfaring fra offentlig ansættelse og herunder erfaring med Workzone, der er KUs journaliseringssystem og Scanpas, der er KUs personalesystem. 


Stillingen vil have et varierende, spændende og udviklende opgaveindhold med stor mulighed for medindflydelse, ansvar og direkte kontakt til mange kolleger. Det er derfor væsentligt, at du også kan arbejde selvstændigt og bevare overblikket i en travl hverdag, hvor karakteren af opgaverne vil spænde fra alt mellem at passe telefon og til at arrangere større events. 


Vi værdsætter, at du har en positiv tilgang til udfordringerne og trives i et miljø med højt til loftet, humor og en uformel omgangstone. 

Vi kan tilbyde 

  • En særlig mulighed for at kunne sætte dit personlige præg i en afdeling, som vil udvikle bygningsområdet for Københavns Universitet
  • Faglig og personlig udvikling
  • Engagerede og kompetente kollegaer, som gerne vil sparre og videndele
  • Et godt arbejdsmiljø med fokus på trivsel og arbejdsglæde mens du er omgivet af historiske bygninger ved Frue Plads tæt på Nørreport Station


Løn- og ansættelsesvilkår
Afhængig af dine kompetencer og hidtidige erfaring ansættes du i henhold til Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-S) og organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK/stat), med indplacering i løngruppe 3. Stillingen er en fast ansættelse med en gennemsnitlig ugentlig arbejdstid på 37 timer. Der kan forhandles tillæg efter kvalifikationer. 

Tiltrædelse 1. oktober 2019 eller snarest muligt. 

Din ansøgning
For yderligere information om stillingen er du velkommen til at kontakte sektionsleder for Økonomi og Administration, Steen Eggert Fich (telefon 9356 5771, e-mail: steen.fich@adm.ku.dk) eller Afdelingssekretær Birgitta Bodenham (telefon 2875 3916, e-mail: birgitta.bodenham@adm.ku.dk). 

Hvis du er interesseret i stillingen, skal du sende en ansøgning bilagt CV, eksamensbevis og andre relevante dokumenter online via Jobportalen på linket www.jobportal.ku.dk (Klik på Søg Stillingen nederst i opslaget), så vi har modtaget den senest den 2. august 2019. Der vil blive indkaldt og afholdt samtaler løbende. 

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund, og opfordre alle, uanset personlig baggrund, til at søge stillingen. 

Kontakt

Københavns Universitet

Nørregade 10
1017
København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
04-07-2019
Udløber:
02-08-2019
Kviknummer:
LJA-74330603
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration
Beliggenhed
Lignende job
Politi
¤Holstebro, Midtjylland¤Vestjylland
Frist:
03-08-2019
Rigspolitiet
København, Storkøbenhavn
Frist:
21-10-2019