12
12
 ledige stillinger på HKStatjob
93
93
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
NEXT

NEXT

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 07-02-2020

Kontorfunktionær til Studieadministrationen (barselsvikariat)

På NEXT - Uddannelse København har vi en vision om at være det bedste sted at være og lære. Vi ønsker at skabe en fremtid for vores skole og for vores uddannelser, der gør en forskel for mange.

 

Derfor søger vi nu en kontorfunktionær i et barselsvikariat, som kan hjælpe os videre med den ambition.

 

Med reference til en af vores studieadministrative ledere søger vi en stærk profil med digitale kompetencer. Du får arbejdsopgaver inden for vores administration på optagelses- og planlægningsområdet på alle vores erhvervsuddannelser.

 

Udviklingsmæssigt står vi også overfor at skulle udskifte vores administrative system og har behov for flere administrative medarbejdere, der kan være med i udviklingsprocessen i samarbejde med vores andre interessenter. Du skal være en stærk relationsdanner, da du skal arbejde på en stor skole med mange tværgående snitflader. Det er udslagsgivende, at du har lyst til både udviklingsarbejde og den administrative del af arbejdet.      at præsentere din område: Hvem er I? Hvordan samarbejder I?

 

Vi tilbyder

En arbejdsdag i et levende skolemiljø med engagerede elever, kursister og personale, hvor faglig stolthed og smil er i højsædet. Helt overordnet vil du indgå i vores studieadministration, som håndterer erhvervsuddannelser, gymnasier, efteruddannelseskurser, 10. klasse samt brobygning. Studieadministrationen er en stor sparringspartner for skolens pædagogiske områder, og vi arbejder derfor meget dynamisk både med langtidsplanlægning og med korte deadlines.     

 

Din profil, du

 

  • har en relevant uddannelse og gerne erfaring med uddannelsesadministration

  • er selvstændig, analytisk, initiativrig, handlekraftig og struktureret

  • er rutineret bruger af Microsoft Office

  • er god til at skabe og bevare relationer og kommunikerer vel både skriftligt og mundtligt

  • vil gerne udfordre plejer og bidrage til at se på nuværende processer med henblik på optimering af disse

  • er superbruger af it generelt og navigerer problemfrit i diverse administrative systemer

  • yder service med et smil og er åben og imødekommende i din kommunikation

  • har et godt blik for service og kan samarbejde med mange forskellige typer samarbejdspartnere på tværs af organisationen

 

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte studieadministrativ leder Bodil Lyhne-Hansen på mobil 2464 6960, blh@nextkbh.dk.

 

Gode udviklingsmuligheder

Du får en arbejdsplads, som er i rivende udvikling. Vi har fokus på uddannelse - også af dig. NEXT mål er at sikre, at dine kompetencer til enhver tid matcher de krav, arbejdsopgaverne stiller, samt at der er fokus på de mål og visioner, som NEXT arbejder hen imod.

 

Ansættelsesvilkår

Stillingen er et barselsvikariat på fuldtid med ansættelse fra 1. april 2020 eller snarest muligt. Stillingen er placeret i Ishøj. Du bliver ansat i henhold til organisationsaftale mellem Finansministeriet og HK/STAT, samt OAO-S fællesoverenskomsten. Der er flextid.

 

Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

 

Ansøgning

Send ansøgning, cv, uddannelsesbeviser og anden relevant dokumentation via ansøgningslinket senest d. 20. februar 2020. Der afholdes løbende ansættelsessamtaler.

 

NEXT Uddannelse København er en erhvervs- og gymnasieskole. Vi har over 40 forskellige erhvervsuddannelser, alle fire gymnasieretninger fordelt på seks gymnasier, 17 Eux-uddannelser samt 10. klasse og efteruddannelseskurser. Vi er 850 årsværk. Alle medarbejdere arbejder hver dag for at give skolens ca. 6.900 årselever en god uddannelse. I 2018 havde vi en omsætning på 680 mio.kr. NEXT befinder sig på 12 adresser i Storkøbenhavn.

Kontakt

NEXT

Vejlebrovej 65
2635
Ishøj
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
07-02-2020
Udløber:
20-02-2020
Kviknummer:
LJA-79279886
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration
Beliggenhed
Lignende job
Nordsjællands Politi
Helsingør, Nordsjælland
Frist:
10-08-2020
Banedanmark
Fredericia, Syd- og Sønderjylland
Frist:
12-08-2020