12
12
 ledige stillinger på HKStatjob
236
236
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Statsministeriet

Statsministeriet

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 21-12-2017

Koordinator for informationssikkerhed

En stilling som informationssikkerhedskoordinator er ledig til besættelse fra 1. februar 2018 eller snarest derefter. Stillingen besættes for en periode på 2-3 år med mulighed for forlængelse.

 

Arbejdsopgaver

Som informationssikkerhedskoordinator skal du stå for informationssikkerhedsarbejdet på Statsministeriets område. Det bliver bl.a. din opgave at

 

  • implementere informationssikkerhedspolitikken og drive sikkerhedsarbejdet i Statsministeriet i tæt dialog med chefer og medarbejdere.

  • med udgangspunkt i ISO27001 arbejde målrettet på årshjul, handlingsplaner, risikovurderinger mv.

  • omsætte trusselsbilleder og risikovurderinger til konkrete ideer og udarbejde beslutningsoplæg til øget sikring af ministeriets it-løsninger, eksempelvis PC klienter, mobilkoncepter mv., samt informationssikkerhed generelt.

 

Du forventes herudover, hvor relevant, at bidrage til løsning af andre opgaver i Administrationsafdelingen. Statsministeriet er ved at overgå til Statens It, og du vil indgå i et team, der håndterer samarbejdet med Statens It samt den daglige support af husets medarbejdere, ministeriets it-løsninger m.v. Du vil få en bred samarbejdsflade til hele ministeriet, og du vil også få tæt kontakt til Rigsombuddene på Færøerne og i Grønland.

 

Kvalifikationer

Vi søger en medarbejder som 

 

  • har erfaring med it, teknik og informationssikkerhedsarbejde

  • har erfaring med at arbejde med sikkerhedsstandarden ISO27001

  • har stærke analytiske kompetencer og kan kommunikere komplekse tekniske problemstillinger på en enkel måde

  • kan arbejde selvstændigt, har solid dømmekraft og politisk forståelse

  • er god til at skabe relationer både internt og eksternt

 

Vi forestiller os, at du har en it-teknisk uddannelse på universitetsniveau, fx cand.it eller ingeniør, eller at du er fx økonom eller jurist med stærke it-kompetencer. Det vil være en fordel, hvis du har nogle års erfaring fra en lignende stilling i en offentlig myndighed.  Det vil ligeledes være en fordel, hvis du har kendskab til persondataregulering og den kommende databeskyttelsesforordning.  

Statsministeriet er en travl og spændende arbejdsplads. Du må derfor være parat til at arbejde på skæve tidspunkter og have mange bolde i luften uden at miste dit gode humør.

 

Ansættelsesvilkår

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst for området. Afhængig af kvalifikationer er der mulighed for at forhandle et tillæg. Ansættelsesområdet er Statsministeriet.

 

Alle interesserede uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap opfordres til at søge stillingen.

 

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til administrationschef Hanne Lyngesen på tlf. 33 92 33 00.

 

Ansøgning

Ansøgning med relevante bilag skal være Statsministeriet i hænde senest fredag den 12. januar 2018 kl. 12:00. Ansøgningen sendes elektronisk via linket ledige stillinger på www.stm.dk.

Kontakt

Statsministeriet

Prins Jørgens Gård 11
1218
København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
21-12-2017
Udløber:
12-01-2018
Kviknummer:
LJA-53369034
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Analyse,
IT og web
Beliggenhed
Lignende job
Sydøstjyllands Politi
Horsens, Midtjylland
Frist:
12-12-2018
Københavns Professionshøjskole
København, Storkøbenhavn
Frist:
13-12-2018