3
3
 ledige stillinger på HKStatjob
102
102
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
DTU, Afd. for Økonomi og Regnskab

DTU, Afd. for Økonomi og Regnskab

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 09-01-2020

Koordinerende Project Controller - Økonomi og Regnskab

Har du lyst til at være koordinerende project controller (K-PC), så er dette måske jobbet for dig!Om os

AØR Økonomisektion F er et shared servicecenter i den centrale økonomi- og regnskabsafdeling og består af ca. 28 medarbejdere alle med økonomisk baggrund. AØR Økonomisektion F udøver økonomistyring og økonomiservice for DTU Management, DTU Aqua, og DTU Kemiteknik, men også for andre (mindre) enheder på DTU.

 

Økonomisektionerne i den centrale Økonomi og Regnskabsafdeling (AØR) står således til rådighed med økonomi-, budget- og regnskabsstyring for de pågældende institutpartnere på DTU. For fuldt ud at kunne løse denne opgave søges én Koordinerende Project Controller (K-PC), der er i stand til at agere professionel sparringspartner for ét af institutterne. I dette ligger bl.a. en forventet evne og lyst til at sætte sig grundigt ind i instituttets forretning.

 

Om jobbet som Koordinerende Project Controller (K-PC)

I jobbet som K-PC varetager du den interne rapportering og controlling for instituttet. Dette indebærer løbende sparring med økonomichefen, samt instituttets direktion og ledelse inden for følgende:

 

 • Månedsvis opfølgning på instituttets grundlæggende driftsøkonomi på sektionsniveau

 • Udarbejdelse af månedsrapportering til instituttets direktion og ledelse

 • Udarbejdelse af instituttets 3-årige strategiske budget (UVM)

 • Varetagelse af driften af den årlige budgetproces for instituttet, herunder konsolidering til et samlet institutbudget (handlingsplan budget)

 • Udarbejdelse af budgetredegørelse og opfølgning på denne i løbet af året

 • Udarbejdelse af kvartalsprognoser og afvigelsesforklaringer til DTU Koncernøkonomi med udgangspunkt i din konsolidering af de løbende projekt budgetter, som sektionens Project Controllere opdaterer hvert kvartal

 • Løbende opfølgning på projektsaldi med henblik på at controlle og udarbejde afvigelser

 • Opfølgning ud fra et internt perspektiv på forskningsprojekter i samarbejde med økonomienhedens øvrige project controllere

 • Løbende udvikling og forbedring af økonomienhedens budgetopfølgningsmodel og proces

 • Bidrage til løbende udbygning af relevant ledelsesrapportering for instituttets ledelse

 • Udarbejdelse af ad hoc økonomianalyser til instituttet

 

Der er således tale om et job med udgangspunkt i tanken om klassisk økonomistyring og controlling af finans- og projektøkonomi.

 

Ud over disse opgaver, der retter sig mod den koncerninterne økonomistyring, vil du også som K-PC blive tildelt en sektion på instituttet, hvor du får ansvaret for projektporteføljen og tilhørende rapportering til bevillingsgivere, således at du kender instituttets forretning bedst muligt på projektniveau. Dette vil give dig muligheden for hele tiden af have fingeren på pulsen med, hvordan den helt basale projektøkonomi fungerer over for DTUs bevillingsgivere.

 

Om din baggrund og jobbets rammer

Din teoretiske baggrund kommer fra en formel økonomisk uddannelse som f.eks. cand.merc., HD eller lign. Men det er afgørende, at du har dokumenteret erfaring, flair og ikke mindst interesse for grundlæggende solid controlling og økonomistyring.

 

Din arbejdsform skal være kendetegnet ved en høj grad af struktur og systematik, med lyst til at kunne dokumentere og fremstille de resultater du kommer frem til på en letforståelig og tilgængelig måde, især over for samarbejdspartnerne på instituttet.

 

Derfor forventes det også, at du håndterer dine opgaver omhyggeligt og altid er i stand til at aflevere til aftalt tid. Endelig er du god til at forholde dig konstruktivt kritisk og vurderende til de tal, du arbejder med. På grund af den brede kontaktflade du kommer til at opnå, er det desuden vigtigt, at du er serviceminded over for instituttets ansatte som du har kontakt til på alle niveauer.

 

Det er et krav, at du kan Excel på højt niveau, og har kendskab til ét eller flere ERP systemer, såsom f.eks. Oracle, SAP eller Navision, samt evner af sætte dig ind i den økonomisetup som DTU anvender på institutniveau. Du skal være flydende i dansk, såvel mundtligt som skriftligt, samt have gode engelskkundskaber, da du ofte har kontakt til DTUs udenlandske ansatte.

 

Løn og ansættelsesvilkår

Du bliver en del af et imødekommende, uformelt og professionelt arbejdsmiljø med reference til sektionens økonomichef. DTU giver dig gode ansættelsesforhold med flextid, gode pensions-, løn- og ansættelsesforhold.

 

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst for akademikere i Staten eller OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for kontorfunktionærer m.fl. (HK/Stat) afhængig af uddannelsesmæssig baggrund. Forventet ansættelsesstart er hurtigst muligt.

 

Dit arbejdssted vil være Afdelingen for Økonomi og Regnskab (AØR) Lundtoftevej 150, 2800 Kgs. Lyngby.

 

Ansøgning og kontakt

DTU ser frem til at modtage din online ansøgning senest onsdag den 22. januar 2020. Åbn linket Ansøg via link, hvor du udfylder ansøgningsformular samt vedhæfter ansøgning med oplysninger om tidligere beskæftigelse, eksamenspapirer og CV. Der gøres opmærksom på, at der indkaldes til samtaler løbende.

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte økonomichef Torsten Foersom på 5115 7372.

 

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

 

Om Afdelingen for Økonomi og Regnskab (AØR)

Vores opgave i AØR er sammen med vores kolleger at sikre en sund økonomi på DTU, så forskerne kan levere undervisning og forskning på et højt internationalt niveau. DTU er et selvejende universitet. Det betyder, at vi har mange eksternt finansierede projekter og flere forskellige bevillingstyper. Derfor er den daglige økonomi og regnskabsføring en kompleks størrelse. Vores arbejde består blandt andet af økonomisk rådgivning, udarbejdelse af årsregnskaber og projektregnskaber, varetagelse af indkøb samt videreformidling af information til DTUs ledelse. Vi udvikler hele tiden vores individuelle og fælles faglighed for at håndtere vores arbejdsopgaver, og det er en motivation for os.

 

Vi er stolte af vores arbejde, fordi vi kan se, at vores kollegers indsats rykker noget i samfundet. Vi er i AØR ambitiøse og dygtige, og vi brænder for det vi laver. Vi tror på, at forskernes og vores eget engagement er altafgørende for, at vi lykkes. Vi er et mønstereksempel på effektiv universitetsdrift, der fremmer undervisning og forskning i verdensklasse.

 

Teknologi for mennesker

DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FNs 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar vision om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den vision lever den dag i dag. DTU har 11.500 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. Vores hovedcampus ligger i Kgs. Lyngby nord for København, og vi har campusser i Roskilde og Ballerup samt i Sisimiut i Grønland.


Kontakt

DTU, Afd. for Økonomi og Regnskab

Lundtoftevej 150
2800
Lyngby
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
09-01-2020
Udløber:
22-01-2020
Kviknummer:
LJA-78811630
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Økonomi og regnskab
Beliggenhed