4
4
 ledige stillinger på HKStatjob
87
87
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Polyteknisk KollegieSelskab (PKS)

Polyteknisk KollegieSelskab (PKS)

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 18-09-2020

Økonomiassistent Polyteknisk KollegieSelskab (PKS)

Polyteknisk KollegieSelskab (PKS) er et kollegieadministrationsselskab, som har været involveret i opførelse, drift, renovering, administration samt indstilling til kollegieboliger i mere end 50 år. PKS administrations-kontor har til huse på DTU Lyngby Campus, og er således tæt på kollegierne og kollegianerne.

På administrationskontoret er vi p.t. 3 ansatte, mens der er 12 ansatte rundt omkring på kollegierne. Du kommer primært til at arbejde tæt sammen med de 3 ansatte på administrationskontoret, men du kommer også til at have tæt kontakt til kollegerne ude på kollegierne, da du bl.a. skal assistere disse med nogle administrative opgaver.

Til administrationskontoret søger vi en økonomiassistent, som skal varetage kreditor- og finansbogholderiet, assistere ejendomsinspektørerne med enkelte administrative opgaver med relation til bogholderiet og styring af flyttesager, samt assistere boligkonsulenten med opgaver inden for boligudlejning og beboerkontakt. Jobbet indeholder spændende og afvekslende opgaver, hvoraf de primære opgaver er som følger:

  • Diverse bogføringsopgaver, såsom bogføring af løn, egne fakturaer, udlæg mv.

  • Diverse afstemningsopgaver, såsom afstemning af bank, husleje, deposita mv.

  • Assistere ejendomsinspektørerne med flyttesagsstyring mv.

  • Assistere boligkonsulenten med udlejning af boliger samt opgaver relateret hertil.

  • Betjene beboere, kreditorer og øvrige samarbejdspartere ved henvendelser pr. telefon, e-mail eller ved personlige henvendelser.

Vi har de seneste år gennemført en omfattende digitalisering af en række arbejdsopgaver og -processer og har fortsat fokus på dette. Vi lægger derfor vægt på, at du har gode IT-færdigheder, herunder stort kendskab til og erfaring med Office-pakken, samt kendskab til EG Bolig eller lignende boligadministrativt system.

Du skal være selvkørende, serviceminded, engageret og kundeorienteret. Derudover skal du have gode samarbejdsevner og være en stærk holdspiller, som kan tage ejerskab og ansvar for både egne og kollegers opgaver.

Vi tilbyder et alsidigt og afvekslende fuldtidsjob med gode ansættelses- og arbejdsbetingelser, herunder gode kolleger med uformel omgangstone, gensidig respekt og humor. Du får en attraktiv ansættelsespakke med god løn, pension og betalt frokostpause.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Økonomichef Jesper Pedersen eller Projektleder Mohamed El Bahri på 45 25 92 70 eller e-mail: job@pks.dk.

Har ovenstående fanget din interesse, så send din ansøgning allerede i dag via nedenstående link. Vi behandler ansøgninger og afholder ansættelsessamtaler løbende.


Kontakt

Polyteknisk KollegieSelskab (PKS)

Anker Engelunds Vej 1
2800
Lyngby
Praktisk information
Oprettet:
18-09-2020
Udløber:
18-10-2020
Kviknummer:
LJA-81121417
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration,
Økonomi og regnskab
Beliggenhed
Lignende job
Miljø- og Fødevareministeriet, Landbrugsstyrelsen
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist:
12-11-2020