3
3
 ledige stillinger på HKStatjob
102
102
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Aalborg Universitet, Inst. for Energiteknik

Aalborg Universitet, Inst. for Energiteknik

|
Nordjylland
|
Indrykket 09-01-2020

Økonomimedarbejder til institut for energiteknik på Aalborg Universitet

Institut for Energiteknik på Aalborg Universitet i Aalborg søger en detaljeorienteret økonomimedarbejder, der skal indgå i Økonomi- og Projektteamet. Har du flair for økonomi og administrative opgaver, så er denne stilling måske noget for dig. Stillingen er en fultidsstilling til besættelse 1. april eller snarest derefter.

På Institut for Energiteknik er de 8 økonomi- og projektmedarbejdere organiseret i et team, der er ansvarligt for økonomistyringen af instituttets samlede økonomi og samlede projektportefølje. Som økonomimedarbejder vil du få et tæt samarbejde med dine kolleger i teamet, og et bredt samarbejde med instituttets øvrige internationalt sammensatte medarbejdergruppe.

 

Stillingsbeskrivelse

Dine opgaver vil primært ligge inden for driftsøkonomi, som er det ene af teamets to områder: Driftsøkonomi og projektøkonomi. Desuden er der opgaver i stillingen, der udføres i samarbejde med Studieteamet.

 

Dine primære opgaver vil være:

  • Rejseafregning, herunder

- manuel registrering af gæsters rejser i rejseafregningssystemet RUS2

- kontrol og godkendelse af rejseafregninger fra ansatte

- intern kontrol af at alle rejser bliver afregnet

 

  • Registrering af studieaktiviteter i STADS, herunder

- oprettelse af undervisnings- og eksamensudbud

- kontroller af førsteårsprøve, inaktivitet og opbrugte prøveforsøg

- varsling og udmelding af studerende

- udfærdigelse af eksamens- og gæstebeviser

- lægge relevant dokumentation i Workzone

 

  • Ad hoc opgaver

 

Den rette kandidat for os besidder evnen til at kunne samarbejde bredt med forskellige personalegrupper, da løsningen af dine opgaver foregår i tæt samarbejde med dine kollegaer på instituttet.

 

Vi forventer, at:

  • Du har afsluttet en relevant kontorfaglig uddannelse og har erfaring fra lignende stillinger inden for økonomiområdet i private eller offentlige virksomheder.

  • Du motiveres af at arbejde sammen i et team, og du er samarbejdsorienteret på alle niveauer i organisationen.

  • Du besidder gode kommunikationsevner på dansk og engelsk, både mundtligt og skriftligt.

  • Du skal have flair for brug af administrative IT-værktøjer. Har du erfaring i brugen af universitetets systemer STADS og RUS2 er det en fordel, men ikke et krav.

 

Vi sætter pris på humor og værner om et godt arbejdsmiljø. Vi prioriterer den faglige kvalitet og arbejder effektivt, men husker også hinanden på, at der er andet i livet end arbejde.

 

Institut for Energiteknik udfører forskning og uddanner bredt inden for energi. Instituttet har ca. 300 medarbejdere, hvoraf 35 er teknisk administrative medarbejdere. De teknisk administrative medarbejdere er fordelt på 5 teams: Institutteamet, Studieteamet, Økonomi- og Projektteamet, Outreachteamet samt laboratoriet.

 

Interesseret? Se hvem vi er her https://www.et.aau.dk/

 

Vi tilbyder

  • Muligheden for gode faglige og personlige udviklingsmuligheder.

  • Engagerede kollegaer, som lægger vægt på faglighed og engagement.

  • En spændende arbejdsplads på en af verdens førende vidensinstitutioner og Danmarks bedste universitet til at samarbejde med erhvervslivet

 

Yderligere oplysninger

Stillingen refererer til Institutleder Lasse Rosendahl, og arbejdssted er Institut for Energiteknik, Pontoppidanstræde 111, 9220 Aalborg Øst.

 

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til økonomiansvarlig Anne Marie Hvilsom Christensen, tlf. 9940 7724 eller amc@et.aau.dk  

 

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning iht. gældende overenskomst i Staten, herunder OAO-fællesoverenskomsten. Der er mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg.

 

Der er 3 måneders gensidig prøvetid i stillingen.

 

Aalborg Universitet skal modtage din ansøgning elektronisk vedhæftet CV, eksamensbevis og anden relevant dokumentation. Åbn linket "Ansøg via link" og udfyld ansøgningsformularen.

 

AAU ønsker at afspejle det omgivende samfund og har diversitet som en kerneværdi. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

 

Ansøgningsfrist: 26/01/2020

 

Stillings ID: 1085588

 

Aalborg Universitet (AAU) driver undervisning og forskning til højeste niveau inden for humaniora, samfunds-, ingeniør-, natur- og sundhedsvidenskab.

 


Kontakt

Aalborg Universitet, Inst. for Energiteknik

Pontoppidanstræde 111
9220
Aalborg Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
09-01-2020
Udløber:
26-01-2020
Kviknummer:
LJA-78811424
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Økonomi og regnskab
Beliggenhed