6
6
 ledige stillinger på HKStatjob
330
330
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Vejdirektoratet

Vejdirektoratet

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 07-03-2019

Projektassistent med flair for økonomi til Vejdirektoratets kontor i Fløng

Har du en god økonomiforståelse og har du tidligere arbejdet med SAP? Så er du måske vores nye kollega i afdelingen for entreprisestyring.

 

Dine opgaver:

Dine primære opgaver relaterer sig til løsningen af administrative opgaver, herunder at give den fornødne assistance med styring af økonomien på vores anlægs- og driftsentrepriser og derved supportere vores entrepriseledere i deres arbejde.

 

Du sikrer god økonomistyring samt kontrakt- og garantistyring af vores entrepriser samt sikrer den administrative styring af vores 1- og 5-års eftersyn.

 

Du kommer til at oprette forskellige opgaveaftaler og løbende afrapportere og følge op på vores rådgiveraftaler.

 

Du vil ligeledes varetage en del journaliseringsopgaver samt planlægge og udvikle de daglige rutiner blandt andet i forhold til vores forskellige entreprisestyringsteams.

 

Din profil:

Din uddannelsesmæssige baggrund kan være teknisk assistent, kontoruddannet eller lignende. 

 

Det vil være en klar fordel, hvis du har erfaring med at arbejde i JobManager, som er Vejdirektoratets entreprisestyringssystem. Systemet understøtter samarbejdet mellem bestiller/entreprisestyrer og udfører/entreprenør, skadevoldersagsbehandler, vejmandstilsyn og andre der arbejder med drift, vedligehold og anlæg af veje for Vejdirektoratet.

 

Du har stærke kompetencer indenfor tal og regneark, og kan lide at arbejde med budgetter. Du har gerne erfaring med økonomistyring af entrepriser.

 

Du har engagement og en proaktiv tilgang til dine arbejdsopgaver, kan samarbejde på tværs af fagområder og sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde til tiden.

 

Om os:

Vi udfører entreprisestyring på Vejdirektoratets drifts- og anlægsprojekter på statens vejnet øst for Storebælt og følger opgaverne i marken sammen med entreprenører, trafikanter, naboer og myndigheder.

 

Dine løn- og ansættelsesvilkår:

Du får løn efter overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg afhængig af dine kvalifikationer.

 

Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen. 

 

Dit ansættelsesområde vil være Transport-, Bygnings- og Boligministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Tjenestested er Vejdirektoratet i afdelingen for Entreprisestyring Øst, hvor du ansættes i området for Anlæg- og drift på adressen Guldalderen 12, 2640 Hedehusene (Fløng).

 

Læs mere:

Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk.   

 

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Kim Heidemann Jansen på telefon 7244 7037 eller e-mail kbja@vd.dk

 

Er du interesseret?

Send din ansøgning senest den mandag 25. marts 2019. Vi forventer at afholde samtaler torsdag den 28. marts 2019.

 

Søg stillingen ved at trykke på linket Ansøg via link eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk. Vedhæft ansøgning, cv, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter.

 

 

I Vejdirektoratet er vi med til at skabe fremtidens infrastruktur i Danmark. Vi er et stort hold af fagligt engagerede medarbejdere, der arbejder innovativt sammen med hele vejsektoren for at skabe de bedste løsninger, der kan få mennesker og varer nemt og sikkert frem.

 

Vi tager hånd om dagligdagens trafikale udfordringer, planlægger og styrer nogle af landets største og mest komplekse anlægsprojekter, mens vi har et vågent blik på morgendagens udvikling med fx selvkørende biler.


Kontakt

Vejdirektoratet

Entreprisestyring Øst
2640
Hedehusene
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
07-03-2019
Udløber:
25-03-2019
Kviknummer:
LJA-71356921
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration,
Økonomi og regnskab
Beliggenhed
Lignende job
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
København, Storkøbenhavn
Frist:
10-06-2019
Skattestyrelsen
Ringkøbing-Skjern, Vestjylland
Frist:
01-06-2019