7
7
 ledige stillinger på HKStatjob
142
142
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Københavns Universitet, Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet

Københavns Universitet, Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 02-04-2020

Projektøkonom til budgetsektion i SCIENCE Økonomi

Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet i daglig tale SCIENCE søger en faglig stærk projektøkonom til en stilling i budgetsektionen i SCIENCE Økonomi med start den 1. juni 2020.

 

Om budgetsektionen

Budgetsektionen er en sektion under SCIENCE Økonomi i Fakultetssekretariatet. Sektionen består af en chef og et team af fagligt dygtige og engagerede medarbejdere.

 

Budgetsektionen udarbejder fakultetets samlede budget, laver budgetopfølgning, varetager den interne bevillingsfordeling til institutter og andre bevillingshavere samt udfører bevillingskontrol og yder vejledning af fakultetets bevillingshavere i dispositionsspørgsmål. Budgetsektionen er ansvarlig for udarbejdelse af fakultetets ledelsesinformation samt diverse økonomiske analyser, strategiarbejde, kontraktstyring og udbud.

 

Om stillingen

Vi søger en projektøkonom til vores team for ekstern virksomhed, som, i samarbejde med resten af teamet, kan styre fakultetssekretariatets eksterne projekter, stå for sparring med institutterne og den samlede koordinering på tværs af SCIENCE ift. projektøkonomien på EU-området.

 

Kvalifikationer

Vi forventer at du:

 

  • Har en relevant uddannelse (fx kontoruddannelse, gerne med økonomi som speciale) og relevant erfaring fra en offentlig eller privat organisation

  • Har erfaring med varetagelse af eksternt finansierede projekter fra budgetfasen til regnskabsaflæggelse

  • Det er fordel, men ikke en forudsætning at du har kendskab til EU bevillinger.

  • Trives med at være opsøgende og indgå i et tæt samarbejde og dialog med de brugere, som vi servicerer

  • Har gode kommunikationsevner på dansk og engelsk, både skriftligt og mundtligt

  • Er selvstændig, udadvendt og har gode samarbejdsevner

 

Vi tilbyder

Vi tilbyder dig et fagligt spændende og udfordrende job med fokus på høj kvalitet og service. Du bliver en del af et team, der har til formål at drive og understøtte den bedst mulige servicering af institutterne på KU SCIENCE. Vi har en uformel omgangstone i teamet, hvor vi lægger vægt på samarbejde, sparring og dialog. Vi har fleksibel arbejdstid og tilbyder gode muligheder for videreudvikling af dine personlige og faglige kompetencer.

 

Løn og ansættelsesforhold

Ansættelsen sker i henhold til Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-S) og organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK/stat). Ansættelsen sker som kontorfunktionær og den lønmæssige indplacering vil ske i forhold til kvalifikationer. Der vil være mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer.

 

Der er tale om en fuldtidsstilling med en arbejdstid på 37 timer om ugen inkl. betalt frokostpause.

 

Arbejdsstedet er Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet, Bülowsvej 17, 1870 Frederiksberg C.

 

Din ansøgning

Er du interesseret i stillingen, beder vi dig sende en ansøgning med bilag via Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget) senest 21. april 2020.

 

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 17/18.

 

Universitetet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

 

Vil du vide mere?

 

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til chefkonsulent Troels Algren Petersen på tlf. 93 56 56 94 eller økonomichef René Niehues Birch på tlf. 23 74 84 58

 

SCIENCE har et budget på godt 3 milliarder, 4000 ansatte på 12 institutter og i Fakultetssekretariatet samt 9.500 studerende fordelt på 25 bacheloruddannelser og 36 kandidatuddannelser og udgør mere end en tredjedel af Københavns Universitet.

Kontakt

Københavns Universitet, Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet

Bülowsvej 17
1870
Frederiksberg C
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
02-04-2020
Udløber:
21-04-2020
Kviknummer:
LJA-80041121
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration,
Økonomi og regnskab
Beliggenhed
Lignende job
Syddansk Universitet
Odense, Fyn
Frist:
14-06-2020
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg, Storkøbenhavn
Frist:
10-06-2020