7
7
 ledige stillinger på HKStatjob
281
281
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Rybners

Rybners

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 04-06-2019

Rybners søger løn- og personalemedarbejder

Har du en god forståelse for tal, interesse for overenskomster og kan begå dig i mange forskellige IT-systemer? Er du serviceminded og engageret, og kan tage hånd om lønadministrative og personalemæssige forhold, så er du måske vores nye kollega.

Rybners søger en medarbejder til Lønteamet, som er en del af Økonomi- og Lønafdelingen, hvor medarbejderne er organiseret i 3 teams. Afdelingen servicerer, støtter og udfordrer såvel skolens uddannelsesafdelinger som øvrige administrative funktioner. Afdelingen varetager p.t. økonomi- og lønadministrationen for både Rybners, Erhvervsakademi SydVest og Niels Brock.

Du vil komme til at indgå i Lønteamet, som består af 7 medarbejdere. Teamet har ansvar for at udbetale løn til fastansatte og timelønnede, udarbejdelse af dokumenter for ansættelser og fratrædelser, administration af tidsregistrering samt vejledning omkring løn- og ansættelsesvilkår. Alle opgaver løses elektronisk, og vores primære arbejdsredskab er derfor PCen. Rybners' mål i forbindelse med de administrative opgaver er, at IT i videst mulig omfang skal erstatte manuelle arbejdsrutiner.

Hvad skal du beskæftige dig med

  • Rekruttering

  • Personaleadministration

  • Overenskomster, arbejdstidsregler, ferie og øvrige generelle aftaler på statens område

  • Oprettelse og vedligeholdelse af medarbejderdata

  • Administration af refusion ved sygdom og barsel m.m.

  • Lønadministration for egne afdelinger

  • Lønbudgetter

  • Servicere ledere og medarbejdere ved løn- og personalespørgsmål

  • Ad hoc opgaver

Hvad kan vi tilbyde
Et spændende job på en aktiv og engageret skole, hvor ingen dage er ens og hvor det enkelte menneske er i centrum. Der er i stillingen gode udviklingsmuligheder både personligt og fagligt. Vi synes selv, at du får nogle fantastiske kolleger, der alle vil tage godt imod dig og hurtigt få dig til at falde til i vores organisation.

Økonomi- og Lønafdelingen tilbyder gode fleksible arbejdsforhold, hvor et godt arbejdsmiljø er i højsædet. I hverdagen bidrager vi alle til en god stemning - præget af høj faglighed, humor og ærlighed.

Kvalifikationer
Du har relevant erfaring og uddannelse inden for økonomi/løn/HR, og har kendskab til eller interesse for overenskomster. Du er struktureret, kvalitetsbevidst og har et godt overblik, hvor du kan prioritere dine opgaver. Du er ansvarsbevidst, har respekt for opgaven og kan overholde deadlines, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Din arbejdsform er proaktiv, du er vant til selvstændigt at tage hånd om dine opgaver, og samtidig kan du indgå i teamsamarbejde. Du trives i en udadvendt rolle med kontakt rundt i såvel organisationen, som eksternt med vores kunder. Sidst har du flair for IT (herunder Office-pakken) og interesse for løbende udvikling, og effektivisering.

Løn- og ansættelsesforhold
Ansættelse sker i henhold til Cirkulære om organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK). Lønnen bliver fastlagt efter principperne for Ny Løn.

 

Ansættelsen er betinget af, at der senest ved tiltrædelsen foreligger en tilfredsstillende straffeattest og en blank børneattest.

Ansøgning
Hvis du synes at jobbet lyder spændende, og passer ovennævnte kvalifikationer på dig, kan du søge den ledige stilling ved at klikke på "SØG JOBBET".

På Rybners vil vi gerne modtage ansøgninger elektronisk via vores rekrutteringssystem, da vi ønsker at sikre den bedst mulige og mest effektive behandling af ansøgningerne.

Når du har sendt din ansøgning modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på at denne e-mail og senere e-mails fra Rybners kan være modtaget i din mappe "uønsket post".

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Samtaler afholdes i uge 26.

På Rybners udbydes attraktive uddannelser, der udfordrer eleverne, så de bliver så dygtige som de kan.

Vi tror på, at høj faglighed og stort engagement er afgørende for elevernes læring, og arbejder for dette gennem særligt fokus på kompetente og motiverede medarbejdere og tæt samarbejde og dialog med elever, virksomheder og andre samarbejdspartnere


Kontakt

Rybners

Spangsbjerg Møllevej 72
6700
Esbjerg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
04-06-2019
Udløber:
23-06-2019
Kviknummer:
LJA-73842881
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration,
Økonomi og regnskab
Beliggenhed
Lignende job
Politi
¤Holstebro, Midtjylland¤Vestjylland
Frist:
03-08-2019
Miljø- og Fødevareministeriet, Miljøstyrelsen
Odense, Fyn
Frist:
15-09-2019