10
10
 ledige stillinger på HKStatjob
219
219
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Rudersdal Kommune

Rudersdal Kommune

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 27-09-2019

Sagsbehandler i Opkrævning og Regningsbetaling

Vil du være med til at nedbringe gælden til kommunen? Så er det måske dig vi søger som vores nye kollega i Opkrævning og Regningsbetaling i Rudersdal Kommune.

 

Om jobbet

Du bliver en del af et stærkt og velfungerende team, der arbejder målrettet på at nedbringe gælden til kommunen. Din primære opgave vil være at håndtere telefoniske og personlige henvendelser samt besvare mails fra borgere og samarbejdspartnere. Du skal derfor være god til at omsætte din viden på en rolig og forståelig måde, så du f.eks. kan forklare indholdet af vores breve til borgerne eller vejlede om, hvordan de kan betale deres gæld. Derudover vil du, afhængig af dine kompetencer, deltage i teamets øvrige administrative opgaver.

 

Din profil

Du har god talforståelse, og er samtidig stærk til at kommunikative både i skrift og tale. Du er god til at strukturere dine opgaver og arbejder systematisk.

 

Du kan lide at have travlt og trives med mange telefonsamtaler. Du brænder for at hjælpe borgerne, når de henvender sig personligt eller telefonisk. Du ser ikke borgerhenvendelser som forstyrrelser, men som en vigtig del af jobbet.

 

Du har erfaring med kommunal opkrævning og har et bredt kendskab til Opus Debitor og evt. også med KMD boliglån.

 

Du skal være klar til at påtage dig nye opgaver og være nysgerrig på at lære nyt

 

Derfor skal du vælge os

Vi er et team på fem dygtige og energiske kollegaer, der sætter arbejdet i højsæde. Vi opkræver kommunale krav, herunder institutionskrav, foretager inddrivelse af fortrinsberettigede krav, besvarer henvendelser fra ejendomsmæglere og advokater i forbindelse med salg af ejendomme, dødsboer, konkurser og lign. Herudover foretager vi afstemninger for debitorområdet og på boliglån. Økonomisk friplads under dagtilbudsloven samt beregning af mellemkommunal refusion er også opgaver, som Opkrævningen varetager.

 

Det er vores målsætning, at alle deltager i de forskellige opgaver i teamet for at mindske sårbarhed og give borgerne en bedre service. Du får selvstændigt ansvar og indflydelse på opgaveløsningen, og bliver samtidig en del af et team, der hjælper hinanden.

 

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer med flekstid. Lønnen forhandles efter gældende overenskomst og med baggrund i din uddannelse og erfaring.

 

Om os

Borgerservice består af ca. 50 medarbejdere. Vi tager os af mange forskellige opgaver, men arbejder alle helhedsorienteret. Det er vores fælles mål, at borgerne skal bruge digitale kanaler, hvor det er muligt. Det betyder i praksis, at vi selv kender de digitale selvbetjeningsløsninger og kan lide at lære borgerne at bruge dem. Opkrævning og Regningsbetaling er en del af Borgerservice, og det er her, vi mangler dig.

 

Vi hører til på rådhuset 5 minutters gang fra Holte station og i øvrigt tæt på store færdselsårer.

 

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Ansøg via link" nedenfor.

 

Samtaler:

Vi holder 1. samtaler d. 22. oktober og 2. samtaler d. 28. oktober 2019

 

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

 

Linda Kressner

Faglig koordinator

Tlf.: 46111355

 

Ansøgningsfrist:

17. oktober 2019

 

 

Rudersdal Kommune ligger naturskønt i et af Nordsjællands smukkeste områder tæt på skov og mark og med nærhed til sø og hav. Vi har en ambition om at være landets bedste bo-kommune. Vi vil møde kommunens borgere dér, hvor de er, og vi vil gerne finde nye veje sammen.


Kontakt

Rudersdal Kommune

Øverødvej 2
2840
Holte
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
27-09-2019
Udløber:
17-10-2019
Kviknummer:
LJA-75970977
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration,
Økonomi og regnskab
Beliggenhed
Lignende job
Gældsstyrelsen
Roskilde, Midtsjælland
Frist:
26-02-2020
Forsvaret
Hjørring, Nordjylland
Frist:
29-02-2020