8
8
 ledige stillinger på HKStatjob
202
202
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Forsvarets Efterretningstjeneste

Forsvarets Efterretningstjeneste

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 20-09-2018

Sagsbehandler med interesse for kontrakt- og indkøbshåndtering?

Er du en dygtig og forretningsorienteret sagsbehandler indenfor Facility Management med blik for sammenhænge og god til at samarbejde så har FE en spændende karrieremulighed til dig.

 

Du bliver udfordret og udviklet

 

Vores sektion, som beskæftiger sig med ejendoms- og servicefunktioner for FEs tjenestesteder, har en ledig stilling som sagsbehandler med ansvar for bl.a. sektionens indkøbs- og kontrakthåndtering. Da dit ansvarsområde omfatter alle aspekter af facility management, vil der på sigt være gode udviklingsmuligheder i stillingen.

 

Overordnet set komme du til at beskæftige dig med at sikre sammenhæng mellem aftaler og leverancer både med hensyn til indhold, kvalitet og økonomi.

 

Din første opgave bliver at styrke og systematisere aftalehåndteringen med leverandører og samarbejdspartnere, herunder udarbejdelse af SLA.

 

Derudover vil du også blive beskæftiget med udarbejdelse af beslutningsoplæg til såvel FEs ledelse som til brug i forhold til eksterne samarbejdspartnere, herunder Forsvarets styrelser samt medvirke til at øge kendskabet til og tilgængeligheden af sektionens serviceydelser internt i FE.

 

Du og din baggrund

 

Din baggrund er ikke så vigtig. Du har måske siddet i en teknisk forvaltning og har erfaring inden for facility management, LEAN, og offentlig indkøbs- og kontrakthåndtering, eller du er nyuddannet med interesse for området.

Stillingen henvender sig til dig, der

 

  • Værdsætter det selvstændige arbejde og opsøger muligheden for at skabe resultater sammen med andre.

  • Prioriterer arbejdet med at etablere, opbygge og vedligeholde tillidsfulde relationer.

  • Kommunikerer ud fra en helhedsforståelse og formår at skabe følgeskab for dine beslutninger.

 

Din nye arbejdsgiver

 

Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) arbejder for at beskytte Danmark og det danske demokrati. Vi opnår vores viden gennem målrettet efterretningsarbejde, og bruger den til at vurdere, bekæmpe og rådgive om aktuelle og fremtidige trusler. Det gør vi ved at indhente og analysere oplysninger om forhold i udlandet, som har betydning for Danmark og danske interesser.

FE er både Danmarks udenrigs- og militære efterretningstjeneste, Danmarks militære sikkerhedstjeneste og den nationale it-sikkerhedsmyndighed, der sikrer et stærkt cyberforsvar.

Vi stræber efter at omsætte vores viden til effekt. Vores målsætning er at være en af de mest dynamiske og operativt fokuserede vestlige tjenester af sin art. Vores viden gør og skal gøre en forskel for Danmark og danske interesser.

 

Din lønpakke afhænger af dine kvalifikationer

 

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante faglige organisation, afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund. Derudover har du mulighed for at forhandle løntillæg efter kvalifikationer. Den gennemsnitlige arbejdstid er 37 timer om ugen inklusiv betalt frokostpause. Til stillingen hører en pensionsordning, som FE betaler.

Som ansat i FE er du omfattet af nogle  særlige vilkår. Det er et krav, at du kan sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele din ansættelse. Som i resten af forsvaret har du pligt til kortvarig udsendelse til udlandet. 

 

Sådan søger du stillingen

 

Du skal sende din ansøgning og CV eller LinkedIn-profil via linket i menuen til højre og sikre dig, at de er fremme senest den 17. oktober 2018.

Vi forventer, at de indledende ansættelsessamtaler vil finde sted i uge 43 og stiler mod en ansættelse fra 1. januar 2019. Vi opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

 

Du er velkommen til at kontakte den lokale HR-partner på 33 32 55 66, lokal 2212, hvis du har spørgsmål til stillingen eller ønsker flere oplysninger.

 

Du kan også læse mere på www.fe-ddis.dk, hvor du blandt andet finder vores Beretning og kan få et mere detaljeret indblik i FEs opgaver, metoder, medarbejdere og FE som arbejdsplads. På hjemmesiden kan du også finde andre produkter, bl.a. FEs årlige risikovurderinger, situations- og trusselsvurderinger samt yderligere information om ansættelsesmæssige spørgsmål.

 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

 

 

Forsvarets Efterretningstjeneste har tre hovedopgaver:

Vi er Danmarks udenrigs- og militære efterretningstjeneste. Vi varetager funktionen som national it-sikkerhedsmyndighed, netsikkerhedstjeneste og myndighed for informationssikkerhed og beredskab i telesektoren Vi leder og kontrollerer den militære sikkerhedstjeneste og er national sikkerhedsmyndighed inden for Forsvarsministeriets område. 


Kontakt

Forsvarets Efterretningstjeneste

Skydebanevej 8
2791
Dragør
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
20-09-2018
Udløber:
17-10-2018
Kviknummer:
LJA-65731125
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration,
Behandling og sundhed
Beliggenhed
Lignende job
Kødkontrollen, Danish Crown
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist:
02-07-2019
Gældsstyrelsen
Tønder, Syd- og Sønderjylland
Frist:
21-07-2019