4
4
 ledige stillinger på HKStatjob
87
87
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Skattestyrelsen

Skattestyrelsen

|
Østjylland
|
Indrykket 18-09-2020

Sagsbehandler til skatte- og momsafgørelser

Vil du bruge din viden og evner til god sagsbehandling? Og synes du, at det er vigtigt at give kunderne en god oplevelse med præcise og rettidige afgørelser? Så har du nu mulighed for at være med til at behandle anmodninger om bindende svar fra erhvervsdrivende.

Behandling af bindende svar

Borgere og virksomheder kan bede om bindende svar om de skattemæssige konsekvenser af en disposition, som de påtænker eller har gennemført. Svaret binder Skatteforvaltningen, så borgeren eller virksomheden kender konsekvenserne. Du kommer til at arbejde med bindende svar til erhvervsdrivende vedrørende skatte- eller momsspørgsmål.

Du skal træffe afgørelser, hvor du arbejder efter afprøvede processer, og hvor du leverer afgørelser, der inddrager brede dele af skatte- eller momslovgivningen. Du kommer derfor til at være helt ajour med regler og retspraksis, og vil også få et tæt samspil med vores juridiske afdeling, som behandler bindende svar, der har principiel betydning.

Selvstændig og orienteret mod kunden

Der er flere forskellige indgange til jobbet. Du kan fx have en uddannelsesmæssig baggrund som skatterevisor, cand.jur., cand.merc. jur. eller lignende. Alternativt kan du have opnået tilsvarende faglighed, kvalifikationer og kompetencer gennem dit erhvervsarbejde. Det vigtigste er, at du har en god teoretisk ballast, som du kan bringe i spil i din opgaveløsning. Relevant erfaring er selvfølgelig en fordel, men nyuddannede vil også komme i betragtning.

Du ser en fortsat kompetenceudvikling som naturlig for at kunne løse de opgaver, du stilles overfor, og du indgår engageret i sidemandsoplæring for hurtigt at kunne arbejde selvstændigt med opgaverne.

Henvendelser fra borgere og virksomheder håndterer du professionelt, imødekommende og myndigt og altid med borgeren eller virksomheden i centrum.

De formelle sagsbehandlingsregler er en integreret del af sagsbehandlingen, og du har derfor god viden om disse eller er nysgerrig for at lære mere om disse regler.

Bindende Svar, Erhverv - din nye arbejdsplads

Du kan se frem til at blive en del af en spændende og travl arbejdsplads. Sammen med gode og engagerede kolleger får du mulighed for at tage solidt medansvar for behandlingen af bindende svar. 

Enheden, EP1 - Bindende Svar 2, er en del af afdelingen Erhvervsprocesser i fagdirektørområdet Erhverv i Skattestyrelsen.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning sammen med CV og eventuelt yderligere materiale senest den 4. oktober 2020 via linket Søg stillingen. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte funktionsleder Lars C. Jensen på 7237 4507. Tiltrædelse pr. 1. december 2020 eller efter aftale.

Der kan blive tale om at inddrage en personlighedsanalyse og en logisk test i forbindelse med rekrutteringsprocessen.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten, overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Ansættelse vil være i Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Dit arbejdssted vil være Toldbodgade 3, 8900 Randers.

Skattestyrelsen

Vi sikrer, at borgere og virksomheder betaler korrekte skatter og afgifter til tiden  

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre finansieringen af det, vi er fælles om.  

Uanset, hvilken jobfunktion du skal varetage i Skattestyrelsen, kommer du til at arbejde med at sikre finansieringen af velfærdssamfundet og meget af det, der skaber sammenhængskraft i Danmark; skoler, hospitaler, veje og meget mere. Vores organisation er fyldt med specialister, der arbejder sammen på tværs af mange forskellige fagligheder og geografisk placering, så du bliver en del af et mangfoldigt fællesskab, hvor vi løser komplekse og krævende opgaver. Som ny vil du opleve, at læringskurven er stejl, og at du opbygger kompetencer, der vil følge dig i din videre karriere. 

Læs mere om Skattestyrelsen på www.sktst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Kontakt

Skattestyrelsen

Lerchesgade 35
5000
Odense C
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
18-09-2020
Udløber:
04-10-2020
Kviknummer:
LJA-81121420
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration
Beliggenhed
Lignende job
Miljø- og Fødevareministeriet, Landbrugsstyrelsen
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist:
12-11-2020