4
4
 ledige stillinger på HKStatjob
261
261
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce
Forsvaret

Forsvaret

|
Nordjylland
|
Indrykket 25-07-2019

Sagsbehandler til varetagelse af Forsvarsministeriets interesser på naturområdet

Har du erfaring med forvaltning, lovgivning og administration på naturområdet, så har vi en spændende stilling til dig som sagsbehandler i Team Natur i Natur- og Plansektionen hos Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse i Hjørring.

 

Om os

Natur og Plansektionen varetager Forsvarsministeriets koncern fælles interesser på natur og planlovsområdet, spredt over hele Danmark og på Grønland.

 

Natur- og Plansektionen består af 2 teams med tilsammen 13 medarbejdere. Du bliver en del af Team Natur.

 

Forsvarsministeriet råder over ca. 30.000 hektar, der anvendes til militære formål. En stor del af arealerne er samtidig omfattet af lovgivning, der har til formål at beskytte naturen. Team Naturs hovedopgave er at sikre, at arealerne kan anvendes, således de imødekommer Forsvarsministeriets behov for uddannelse af soldater.

 

 

Om stillingen

Vi tilbyder dig en alsidig, fagligt udfordrende stilling med et bredt opgavefelt inden for naturområdet. Som sagsbehandler ved Team Natur vil du skulle varetage opgaver såsom:

 

  • Ansøgninger til andre myndigheder om dispensation fra naturbeskyttelseslovgivning.

  • Opgavebeskrivelser, udbud og kvalitetssikring af naturfaglige opgaver, der udbydes til eksterne rådgivere.

  • Vurderinger vedrørende lovgivning, der regulerer anvendelsen af Forsvarsministeriets arealer, herunder Natura 2000, bilag IV-arter, Naturbeskyttelsesloven 3, bygge- og beskyttelseslinjer, m.v.

 

Om dig

Du har en relevant akademisk uddannelse på kandidatniveau, såsom jurist, biolog, ingeniør eller lignende.

 

Du er en stærk generalist på naturforvaltningsområdet.

 

Du skal have erfaring med naturlovgivning (primært naturbeskyttelsesloven og habitatbekendtgørelsen).

 

En stor del af opgaverne løses med bidrag fra eksterne rådgivere via rammeaftaler. Derfor skal du kunne trives med at udføre de administrative opgaver, der er nødvendige for at kunne udbyde de mange forskellige opgaver. Vi ser også gerne, at du har erfaring med udarbejdelse af udbudsmateriale.

 

Du skal være løsningsorienteret, nytænkende og god til at skabe overblik. Du trives med at have ansvar for egne arbejdsområder, men tænker samtidig i helheder, er god til at koordinere, kan samarbejde bredt og er fleksibel.

 

Du skal have gyldigt kørekort.

 

Ansættelsesvilkår

Du bliver ansat som akademiker og aflønnet efter den til enhver tid gældende Akademikeroverenskomst mellem Finansministeriet og akademikere i Staten på basisløntrin 4 8. Derudover vil der, afhængig af dine kvalifikationer, være mulighed for at forhandle tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning på 17,1 % af basisløn og pensionsgivende tillæg.

 

Ved ansættelser i Forsvaret er der mulighed for at forhandle et tillæg i forhold til dine kvalifikationer til stillingen.

 

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

 

Forsvarsministeriet er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.

 

Kontakt og ansøgning

Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte chef for Natur- og Plansektionen Jane Bech på telefon +45 5084 9286 eller faglig leder for Team Natur Karen-Marie Mortensen på telefon +45 5164 7351.

 

Har du spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du ringe til Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR- konsulent Toke Rasmussen på telefon 32 66 59 91.

 

Du bedes søge stillingen via nedenstående link. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du tage dem med til en eventuel samtale.

 

Ansøgningsfristen er 30. august 2019 og ansættelsessamtaler forventes afholdt snarest herefter.

 

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk

 

Ansøgningsforløbet

 

Ansøgning

Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket i selve jobannoncen på den måde sikres det, at vi får alle relevante oplysninger fra dig. Efter du har sendt din ansøgning, modtager du umiddelbart efter en modtagelsesbekræftelse på mail.

 

Vurdering af din ansøgning

Efter ansøgningsfristens udløb bliver alle ansøgningerne behandlet og vurderet. Efter endt behandling inviteres relevante kandidater til samtale. Vi modtager ofte mange ansøgninger, så det kan hænde, at behandlingen tager lidt ekstra tid.

 

Samtaler

Vi inviterer normalt 3-4 kandidater til hver samtale. Til samtalen ønsker vi, at du får et grundigt indtryk af os og vi ønsker samtidig at høre mere om din faglighed, men også hvem der er personen bag cvet.

 

Tilbagemelding

Når vi har fundet den rette kandidat til jobbet, orienterer vi alle der har været til samtale hurtigst muligt.


Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Forsvaret

Arsenalvej 55
9800
Hjørring
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
25-07-2019
Udløber:
30-08-2019
Kviknummer:
LJA-74553798
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration,
Behandling og sundhed,
Jura
Beliggenhed
Gem annonce
Lignende job
Politi
¤Holstebro, Midtjylland¤Vestjylland
Frist:
03-08-2019
Aalborg Universitet
Aalborg, Nordjylland
Frist:
06-09-2019