7
7
 ledige stillinger på HKStatjob
283
283
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Miljø- og Fødevareministeriet, Landbrugsstyrelsen

Miljø- og Fødevareministeriet, Landbrugsstyrelsen

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 12-07-2019

Sagsbehandlere med baggrund inden for kontor eller jordbrugsteknologi

Vil du være med til at sikre effektiv sagsbehandling og penge til landmændene til tiden? Og beskæftige dig med opgaver, der har stor betydning for samfundet? Så er du måske en af vores to nye kolleger i Tønder. Vi søger én medarbejder til en nyoprettet stilling i teamet og én til en tidsbegrænset stilling.

 

Sagsbehandling og administration af tilskudsordninger

Vi arbejder med sagsbehandling og administration af arealbaserede tilskudsordninger herunder bl.a. fastholdelse og pleje af græs og naturarealer. Dine arbejdsopgaver er:

 

  • Sagsbehandling af nye ansøgninger om arealstøtte, i forbindelse med udbetaling og ændrings- og dispensationssager

  • Kundebetjening i form af besvarelse af både telefoniske og skriftlige henvendelser fra landmænd og konsulenter.

  • Bidrage til faglig sparring med kolleger i teamet og på tværs i organisationen

  • Medvirke til at sikre sammenhæng mellem regler og administration 

  • Diverse ad hoc opgaver.

 

 

Du bliver en del af Team Miljøtilskud, et meget engageret team med kompetente kolleger, en hektisk hverdag, hvor vi prioriterer udvikling, samarbejde, nytænkning og at det er sjovt at gå på arbejde. En arbejdsplads, hvor ansvarlighed og åbenhed er to værdier, der vægtes højt.

 

Engagerede og ansvarsbevidste sagsbehandlere, der ser muligheder frem for begrænsninger

Du har en kontoruddannelse eller er uddannet jordbrugsteknolog el. lign, erfaring med elektronisk sagshåndtering, sagsstyring og sagsbehandling, flair for IT og kan arbejde i mange forskellige IT-systemer.

 

Du sætter kunden i centrum, er engageret, servicemindet, kvalitetsbevidst og effektiv og god til at kommunikere, eksternt med kunderne og internt med dine kolleger. Arbejder systematisk, er nysgerrig, opsøgende og har ordenssans, kan lide at have travlt og kan håndtere mange bolde i luften på samme tid, er initiativrig og bidrager med gode ideer til løsning af arbejdsopgaver.

 

Arealtilskud - ansvarlige for støtteudbetaling af mere end 6 mia. kr. om året

Team Miljøtilskud er en del af Arealtilskud, hvor vi er 150 engagerede medarbejdere, som administrerer arealtilskudsordninger til landmænd. Vi er ansvarlige for støtteudbetaling af mere end 6 mia. kr. om året til omkring 40.000 landmænd. Vi har fokus på faglighed, god kundebetjening og udbetalinger til tiden.

 

Vi modtager næsten samtlige tilskudsansøgninger gennem den digitale ansøgningsportal Tast selv-service og sagsbehandler i en række fagsystemer. Vi er en stor driftsorganisation, men vi bruger også mange kræfter på udvikling af systemer og sagsgange, ligesom dygtiggørelse af vores medarbejdere har høj prioritet.

 

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte teamleder Pia Høgh Bertelsen på telefon 22 65 02 48, hvis du vil høre mere om stillingerne.

 

Du kan læse om Landbrugsstyrelsen på www.lbst.dk/job.

 

Ansættelsesvilkår

Du vil blive ansat efter Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og OAO (Det statslige område) og organisationsaftale mellem Finansministeriet og HK/STAT eller som jordbrugsteknolog.

 

Ansættelsesområdet er Miljø- og Fødevareministeriet med tilhørende institutioner, og tjenestestedet er Landbrugsstyrelsen, Pionér Allé 9, 6270 Tønder.

 

Stillingerne ønskes besat snarest muligt.

 

Ansøgning

Søg stillingerne ved at sende en ansøgning inkl. CV, eksamensbevis og evt. referencer online i vores rekrutteringssystem (tryk på Søg stilling) senest søndag den 4. august 2019.

 

Ansættelsessamtaler forventes afholdt tirsdag den 13. august 2019 i Tønder.

 

Miljø- og Fødevareministeriet betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge.

 

Landbrugsstyrelsen er en styrelse under Miljø- og Fødevareministeriet. Du bliver en del af et miljø, hvor vi mestrer balancen mellem mange modsætninger og det er vi stolte af. Hos os taler vi om alt fra landbrugsstøtte og Karnov til plantesundhed og digitalisering. Hvis du tør plante dit frø hos os, så lover vi, at det får de bedste vækstbetingelser.

Kontakt

Miljø- og Fødevareministeriet, Landbrugsstyrelsen

Pionér Alle 9
6270
Tønder
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
12-07-2019
Udløber:
04-08-2019
Kviknummer:
LJA-74421037
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Lignende job
Skattestyrelsen
Haderslev, Syd- og Sønderjylland
Frist:
02-02-2020
Aalborg Universitet, Inst. for Energiteknik
Aalborg, Nordjylland
Frist:
26-01-2020