4
4
 ledige stillinger på HKStatjob
261
261
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
DTU

DTU

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 07-02-2019

Sektionssekretær

DTU Fysik

 

Kan du lide at samarbejde med passionerede og engagerede mennesker i et internationalt miljø, så er dit næste job måske på DTU Fysik. Vi mangler nemlig en knivskarp administrator til sektionen CAMD og den nyoprettede sektion NANOMADE.

 

DTU Fysik er et internationalt forskningsinstitut med ca. 250 ansatte samt gæster og studerende fra ind- og udland. Mere information om DTU Fysik på www.fysik.dtu.dk

 

Hvad skal du lave

Du vil indgå i et team med en anden kollega, og I skal i fællesskab dække opgaverne i de to sektioner. Du vil fungere som sektionssekretær i begge sektioner og får løbende opgaver, som læner sig op ad projektadministration, herunder at arrangere møder, seminarer og sommerskoler. Der vil for de to sektionsledere også være opgaver som kalenderstyring, mødebooking og -forberedelse, håndtering af diverse henvendelser samt planlægning og afregning af rejser.

 

Du supporterer vores forskere, så de kan koncentrere sig om deres kerneopgaver - nemlig forskning, uddannelse og innovation. Du vil have en stor berøringsflade og være bindeled mellem instituttets videnskabelige personale og DTUs jurister, controllere og HR konsulenter.

 

Ud over opgaverne i sektionerne, skal du også løse opgaver på tværs af instituttet, fx administration af ph.d.-studerende.

 

Din hverdag vil altså være en kombination af opgaver af høj faglig karakter, men også opgaver som kræver stor fleksibilitet og lyst til at yde service i de to sektioner.

 

Hvad forventer vi af dig?

Din baggrund er ikke så vigtig, da vi ser mere på dit erfaringsgrundlag end din uddannelse. Erfaring med administrativ koordinering af projekter i forskningsmiljøer er en fordel, og det er en klar forudsætning for succes i jobbet, at du har længere tids erfaring med selvstændigt at koordinere og udføre opgaver i et travlt og spændende miljø.       

 

Du kommunikerer ubesværet på både dansk og engelsk og har en udadvendt, serviceorienteret opgavetilgang. Derudover har du menneskelig indsigt, er struktureret og arbejder selvstændigt - og så er det altid dig, der har det store overblik.

 

Hvad tilbyder vi dig

På DTU Fysik bliver du en del af et imødekommende, professionelt og internationalt orienteret arbejdsmiljø med stor fleksibilitet i din hverdag. Du får en bred kontaktflade, både internt og eksternt. Da vi har en uformel og rar arbejdsatmosfære, bliver du en del af en arbejdsplads med plads til humor. Som medarbejder får du desuden særdeles gode udviklingsmuligheder såvel fagligt som personligt.

 

Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for kontorfunktionærer m.fl. (HK/Stat) eller overenskomst for akademikere i staten afhængig af uddannelsesmæssig baggrund. Den ugentlige arbejdstid er 37 timer. Tiltrædelse snarest og senest 1. april 2019.

 

 Arbejdsstedet er DTU Lyngby Campus.

 

Ansøgning og kontakt

Vi skal modtage din online ansøgning senest den 20. februar 2019. Åbn linket "Ansøg via Link", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser.

 

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionsleder Kristian Sommer Thygesen på 4525 3188, thygesen@fysik.dtu.dk eller sektionsleder Antti-Pekka Jauho på 4525 6335, Antti-Pekka.Jauho@dtu.dk. Spørgsmål angående de konkrete opgaver på instituttet kan rettes til stedfortrædende administrationschef, Helle Grunnet på tlf. 3196 4970, hlgj@fysik.dtu.dk.

 

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

 

 

DTU Fysik fokuserer på forskningsområder inden for moderne fysik med betydelige grundvidenskabelige udfordringer og klare anvendelses- og innovationsmuligheder. Forskningen på instituttet spænder fra undersøgelser af materialer på den atomare skala over kvante- og biofysik til udnyttelse og lagring af vedvarende energikilder som sol, vind og fusionsenergi.

 

DTU er et teknisk eliteuniversitet med international rækkevidde og standard. Vores mission er at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. 11.200 studerende uddanner sig her til fremtiden, og 6.000 medarbejdere har hver dag fokus på uddannelse, forskning, innovation og forskningsbaseret rådgivning, som bidrager til øget vækst og velfærd. DTU stiller krav og giver muligheder uanset hvor i organisationen, man arbejder. Vi står for høj faglighed, kollegial respekt og ansvarlig handlefrihed.


Kontakt

DTU

Anker Engelundsvej 101A
2800
Kgs. Lyngby
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
07-02-2019
Udløber:
20-02-2019
Kviknummer:
LJA-70495142
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration
Beliggenhed
Lignende job
Politi
¤Holstebro, Midtjylland¤Vestjylland
Frist:
03-08-2019
Digitaliseringsstyrelsen
København, Storkøbenhavn
Frist:
08-09-2019