7
7
 ledige stillinger på HKStatjob
142
142
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Skattestyrelsen

Skattestyrelsen

|
Vestjylland
|
Indrykket 13-03-2020

Specialister til det nyoprettede kontor Kvalitet- og Driftstyring

Vil du være med fra start og bidrage til opbygningen af et nyt kontor og har du forudsætningerne for at arbejde med risikostyring, rapportering, procesoptimering, facilitering og/el. kvalitetssikring? Så vil vi glæde os til at modtage din ansøgning!

 

Det nyoprettede kontor for Kvalitet- og Driftstyring kommer til at bestå af ca. 15 medarbejdere, som arbejder med henholdsvis driftsstyring, ledelsesstøtte og sagsbehandling. Kontoret er en del af afdelingen Opkrævning og Betaling, der udgøres af ca. 280 medarbejdere fordelt på 9 driftsenheder og 3 tværgående enheder.

 

Bring dine kompetencer i spil

Vi søger forskellige profiler, der kan varetage én eller flere af nedenstående opgaver.

 

  • Udarbejdelse af KPIer

  • Risikostyring

  • Intern Kvalitetssikring (IKS)

  • Udarbejdelse af ledelsesinformation

  • Opfølgning på arbejdsgangsbeskrivelser

  • Procesoptimering, herunder LEAN

  • Opsamling og koordinering af strategiske pejlemærker

  • Understøttelse og facilitering ift. arbejdsgrupper på tværs af afdelingen

 

Præcist hvilke arbejdsopgaver du kommer til at varetage, tager vi en dialog med dig om ud fra din uddannelses- og erhvervsmæssige baggrund samt dine ønsker.

 

Kom og vær med

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund og gode forudsætninger for at løse én eller flere af ovenstående opgaver.

 

Du har gode sociale kompetencer, er diplomatisk og imødekommende og trives både med at løse opgaver selvstændigt og i fællesskab med andre.

 

Med dine skarpe kommunikative evner og dit store forretningsfokus formår du at formidle dit arbejde på en forståelig måde og får arbejdet til at skabe værdi for driften i afdelingen.

 

Du befinder dig godt på en arbejdsplads, hvor forandringer er konstante. Med din positive tilgang, fleksibilitet og omstillingsparathed kan du håndtere, at der opstår uforudsete forhindringer, ændringer i din planlægning og du er villig til både at løse mindre opgaver, der stiller krav til dine administrative kompetencer samt mere komplekse projekter.

 

Fagligt udfordrende opgaver, gode kolleger og målrettet kompetenceudvikling

Har du evnerne og engagementet tilbyder vi en fagligt udfordrende, varieret og ofte uforudsigelig arbejdsdag.

 

I afdelingen kalder vi os selv for Danmarks største kasseapparat, fordi vi hvert år bidrager til af få 1000 milliarder i statskassen, meningen med vores arbejde er derfor også til at få øje på da vi er med til at skabe fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

 

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning, CV og Eksamensbeviser via linket søg stillingen senest den 14. april 2020. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

 

Vi holder løbende samtaler. Imellem første og anden runde samtaler vil der indgå en logisk test og en person profil, som vi anvender som dialogværktøj på anden samtale.

 

 Hvis du har spørgsmål til stillingen, kontakt venligst underdirektør Helle Kisum på telefon: 72 37 05 14.

 

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Ansættelsesområdet vil være i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er indtil videre: Damstrædet 2, 6950 Ringkøbing.

 

 Forventet tiltrædelse pr. 1. juni 2020 eller snarest muligt.

 

 Der vil forud for ansættelse blive indhentet 2 referencer samt straffeattest.

 

Om Skattestyrelsen

Vi sikrer, at borgere og virksomheder betaler korrekte skatter og afgifter til tiden

 

Den opgave løser Skattestyrelsen ved at gøre det nemt og trygt at betale, ved målrettet at bekæmpe svindel og ved at have effektive kontrolmekanismer integreret i alle dele af opgaveløsningen. Vi har en vigtig samfundsopgave, og vi er ydmyge overfor det store ansvar, der følger med vores myndighedsrolle. Vores afgørelser skal være korrekte og fagligt velfunderede. Derfor er faglighed og et højt kompetenceniveau hos vores medarbejdere og ledere kernen i vores arbejde.

 

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

 

Læs mere om Skattestyrelsen på www.sktst.dk   

 

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kontakt

Skattestyrelsen

Damstrædet 2
6950
Ringkøbing
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
13-03-2020
Udløber:
14-04-2020
Kviknummer:
LJA-79799760
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration
Beliggenhed
Lignende job
Syddansk Universitet
Odense, Fyn
Frist:
14-06-2020
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg, Storkøbenhavn
Frist:
10-06-2020