6
6
 ledige stillinger på HKStatjob
101
101
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Københavns Erhvervsakademi

Københavns Erhvervsakademi

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 22-10-2020

STUDIESEKRETÆR TIL VIDERE- OG EFTERUDDANNELSE

Kan du holde overblikket og styre detaljerne sikkert fra tilmelding til fakturering på KEAs deltagere på videre- og efteruddannelse?

 

Som vores nye studiesekretær bliver du en del af afdelingen KEA Kompetence, hvor de studerende er betalende kunder, der har meget høje forventninger til KEA uddannelser. Din sans for sikker drift og effektiv kundebetjening har afgørende betydning for, at de vælger KEA som deres uddannelsesinstitution.

 

På KEA Kompetence får du ansvaret for at løfte de administrative opgaver i en portefølje, som du arbejder tæt sammen med uddannelseskonsulenter og samarbejdspartnere om. Din opgave er at drive alle blanketter og oplysninger i hus, registrere dem korrekt i vores it-systemer og kommunikere med vores studerende, så de får en god og professionel oplevelse fra start til slut.

 

I studieadministrationen bliver du en del af et team med syv kolleger, der er knyttet til videre- og efteruddannelse. Du vil få ansvar for opgaver, der spænder fra håndtering af tilmeldinger via blanketter, til optagelse af studerende i de administrative it-systemer, fakturering, indberetning af løn, afvikling af eksamener, udskrift af eksamensbeviser, koordinering af vores udbud af fag og gøre dine moduler klar til den økonomiske indberetning af deltagere til Ministeriet.

 

Du sikrer, at alle du samarbejder med har præcis information om, hvor langt du er i opgaverne. Du formår at skabe gode professionelle relationer, fordi du kan holde både overblikket og smilet på læben, mens telefonerne ringer og tilmeldingerne tikker ind til dig.

 

Du arbejder selvstændigt med opgaverne, og har gode muligheder for at sparre med dine kollegaer i administrationsteamet, uddannelseskonsulenter og din leder. Du vil også arbejde tæt sammen med KEAs undervisere, bogholderiet og øvrige administrative team, for at skabe de bedste uddannelsesforløb, som sikrer, at KEA Kompetence er en attraktiv og velfungerende undervisningsinstitution. Samtidig lægger vi vægt på, at du kan være med til at ensarte og kvalitetssikre processerne og kan udvikle dig i jobbet.

 

Dit arbejdssted er til dagligt på Frederikkevej i Hellerup, men der kan komme opgaver, som skal løses på en af vores andre adresser. Arbejdstiden ligger normalt mellem kl. 9-17. Der er tale om en fuldtidsstilling med løn-, pensions- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.

 

Om dig

Vi forestiller os, at du har en kort eller mellemlang videregående uddannelse, som har givet dig sikre kompetencer inden for administration og økonomi, fx Financial Controller, handels-/ finans- eller serviceøkonom, alternativt har du en HD1 eller HD2 del. Hvis du er faglært, har du relevante opdaterede kompetencer inden for administration, bogholderi, økonomi eller it.

 

Det er en fordel, hvis du har erfaring med administration fra videre- og efteruddannelsesområdet og er en rutineret bruger af Navision, SIS / EASY / STADS / JAS og Excel. Har du ikke studieadministrativ erfaring fra videre- og efteruddannelse, er det nødvendigt, at du har dokumenteret erfaring med sikker fakturering og kundestyring. Du har generelt flair for at bruge it som arbejdsværktøj og evnen til hurtigt at sætte dig ind i studieadministrative systemer og du er åben for, at der er nye systemer på vej.

 

Vi arbejder i mange it-systemer. Vi har konstant fokus på at arbejde smartere og mere effektivt. Der er planlagt implementering af flere nye systemer hos os, og derfor lægger vi vægt på, at du har evnen til hurtigt at lære nye it-systemer og lyst til at bidrage med idéer til at udvikle dem.

 

Du trives i et job, hvor du arbejder struktureret og en stor del af dit arbejde er rutinepræget. Du kan spotte årsagssammenhængene i processerne og du synes, at det har været en god dag, når du har overblik over status på alle dine opgaver. Du tager ansvar og følger op.

 

Dine evner til hurtigt at skabe gode relationer er vigtigt for den gode kontakt til samarbejdspartnere og kunder, og du er ikke tilbageholdende med at tage personlig kontakt, hvis det kan få processen til at køre bedre.

 

Du går generelt til opgaverne med en positiv indstilling, sætter pris på det gode samarbejde og deler gerne dine erfaringer med teamet, så vi sammen kan udvikle vores faglighed og arbejdsgange.

 

Er du klar til nye udfordringer på KEA?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte administrativ leder på KEA Kompetence, Sidsel Breck, sibr@kea.dk, mobil +45 3034 8966.

 

Ansøgningsfristen er den 13. november 2020, men vi forventer, at samtalerne afholdes løbende og vi opfordrer dig derfor til at sende din ansøgning hurtigst muligt. I forbindelse med en evt. første samtale, skal du medbringe referencer fra dine tidligere ledere, som vi kan ringe til.

 

Klik på Ansøg via Link-knappen nedenfor og send din ansøgning, CV og relevante eksamenspapirer. Vær opmærksom på, at vi ikke behandler ansøgninger modtaget pr. mail.

 

Stillingen ønskes besat pr. 1. januar 2020 eller efter nærmere aftale.

 

KEA arbejder bevidst og målrettet på at rekruttere medarbejdere, som samlet set byder på et bredt udvalg af faglige og personlige kompetencer og kvalifikationer. Derfor opfordrer vi alle kvalificerede, uanset køn, alder og etnisk baggrund, til at søge stillingen.

 

Om KEA

KEA uddanner kompetente og ambitiøse studerende inden for teknologi, design og business på programområderne KEA Teknik, KEA Design, KEA Digital, KEA Byg og KEA Kompetence. Uddannelserne har dybe rødder i praksis og et højt fagligt niveau, der gør KEAs dimittender eftertragtede på et globalt orienteret arbejdsmarked. Uddannelserne er på erhvervsakademi- og professionsbachelorniveau og udbydes som fuldtids- og/eller deltidsuddannelser. KEA har mere end 450 medarbejdere og 10.000 studerende i alt. Du kan følge KEA på Twitter, LinkedIn og Facebook.

 

 

 


Kontakt

Københavns Erhvervsakademi

Guldbergsgade 29N
2200
København N
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
22-10-2020
Udløber:
13-11-2020
Kviknummer:
LJA-81299290
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration,
Økonomi og regnskab
Beliggenhed