3
3
 ledige stillinger på HKStatjob
102
102
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Erhvervsakademi Aarhus

Erhvervsakademi Aarhus

|
Østjylland
|
Indrykket 19-12-2019

SU- og optag-medarbejder

Har du flair for tal og mennesker? Erhvervsakademi Aarhus søger en SU-medarbejder, der både kan holde styr på store tal, og vejlede vores studerende om SU.

 Pr. 1. februar eller snarest derefter søger vi en vejleder inden for SU-området, og andre mindre, administrative opgaver samt til vores optag. Du bliver ansat i erhvervsakademiets studieservicecenter med reference til vores studieservicechef.

 

Om jobbet

Arbejdsopgaverne omfatter administrative SU-opgaver, frontdesk-betjening af studerende i forbindelse med SU, andre administrative opgaver vedrørende SU samt vurdering af ansøgninger i vores optag. 

 

Dine opgaver vil bl.a. være:

Vejledning af studerende om SU, herunder sagsbehandling omkring ansøgninger om SU, ungdomskort, udlandsstipendie, orlov samt generel sagsbehandling i US 2000 m.v.

 

 • Vurdere ansøgninger i forbindelse med både vores internationale og danske optag til vores erhvervsakademiuddannelser

 • Samarbejde med uddannelsesledelse, studievejledning, undervisere samt øvrig administration

 • Administration af kollegieværelser til udvekslingsstuderende

 • Bestilling af rejser for akademiets medarbejdere

 • Administration af akademiets internationale agentaftaler

 • Bidrag til afdelingens øvrige opgaveområder i det omfang, det påkræves

 • Assistere uddannelsesafdelingernes administrationer

 

 

Stillingen kræver en høj grad af selvstændig opgaveløsning, særdeles gode omstillingsevner og evnen til at kunne agere i mange forskellige miljøer. Du skal kunne trives med en omskiftelig hverdag, tage svære samtaler samt være parat til at tage fat uanset opgavens karakter. Opgaverne kræver også, at du har evnen til at holde fokus og have øje for detaljen i et til tider hektisk miljø.

 Vi har en uformel omgangstone, som er med til at skabe et godt arbejdsmiljø. På akademiet måler vi jævnligt medarbejdertilfredsheden, og der har vi konsekvent en høj arbejdsglæde. Vores kultur er præget af handling, og vi møder nye kolleger med nysgerrighed.

 I studieserviceafdelingen er vi 12 medarbejdere, der arbejder med studie- og karrierevejledning, internationalisering, praktik og beskæftigelse, SU, SPS samt studiemiljø. På området for SU bliver I to medarbejdere. Vores optag-team består af 4 medarbejdere, som du også vil få et meget tæt samarbejde med. Disse refererer til vores studieadministrative chef, som du også vil få tilknytning til i forbindelse med opgaverne omkring optaget.

 

Dine kompetencer

 

 • Erfaring med SU vil blive vægtet højt

 • Gode kommunikations- og formuleringsevner

 • Evnen til at arbejde struktureret og selvstændigt

 • Gode engelskkundskaber i skrift og tale

 • Serviceorienteret og ansvarlig

 • Superbruger af Office-pakken (Word, Outlook, Excel)

 • Godt humør og gode samarbejdsevner

 

 

Ansættelse

Stillingen er fuldtid med en ugentlig arbejdstid på 37 timer.

Ansættelse sker i henhold til overenskomst mellem HK og Finansministeriet. Ansættelsesstedet er Sønderhøj 30, 8260 Viby J. Til stillingen er der mulighed for at forhandle et personligt kvalifikationstillæg.

 

Yderligere oplysninger

Du kan læse mere om Erhvervsakademi Aarhus på www.eaaa.dk. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chef for karriere og internationalisering Mads Hedelund, tlf. 7228 6021 eller mhed@eaaa.dk (træffes ikke i perioden 21. december - 1. januar) eller studieadministrative chef Rie Bro Hansen rieh@eaaa.dk eller 4188 6009 (træffes ikke i perioden 21. december - 5. januar).

 

Vi forventer at afholde samtaler 21. eller 22. januar.

 

Vi er et af landets største erhvervsakademier med 4.900 fuldtidsstuderende, heraf 650 internationale, samt 4.400 deltidsstuderende og 400 ansatte. Vi udbyder videregående uddannelser på erhvervsakademi- og professionsbachelorniveau, ligesom vi har kurser og efteruddannelser på akademi- og diplomniveau til alle, der vil stå stærkere i deres job. Vi uddanner inden for automation, finans, laboratorie- og fødevareteknologi, innovation, it, jordbrug, ledelse, HR, markedsføring, miljø, salg, service og web. Alle uddannelser kombinerer teori og praksis, og vi prioriterer undervisning på små hold, virkelighedsnære cases og praktik i samarbejde med erhvervslivet, som vi også laver forsknings- og innovationsprojekter sammen med. Kulturen på vores arbejdsplads er uformel, handlingsorienteret og humoristisk med uddelegeret ansvar, og i arbejdsglæde ligger vi blandt de øverste i landet inden for uddannelsessektoren.

Kontakt

Erhvervsakademi Aarhus

Sønderhøj 30
8260
Viby J
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
19-12-2019
Udløber:
16-01-2020
Kviknummer:
LJA-78308230
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration
Beliggenhed