5
5
 ledige stillinger på HKStatjob
105
105
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Forsvaret

Forsvaret

|
Nordjylland
|
Indrykket 31-01-2020

UDVIKLINGSORIENTEREDE CONTROLLERE OG REGNSKABSMEDARBEJDERE

Er du dygtig til controlling/regnskab, og mestrer du at formidle finansielle budskaber? Vil du være en del af Forsvarsministeriets koncern med et årligt budget på ca. 23 mia. kr. og omkring 24.000 ansatte? Så er jobbet sikkert noget for dig.

Om os

Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse er én af seks styrelser i Forsvaret og har til huse på Hjørring Kaserne. I Regnskabsstyrelsen er vi i alt ca. 225 medarbejdere, hvoraf ca. 45 af disse er ansat i Regnskabsafdelingen. Kerneområderne i Regnskabsafdelingen omfatter udarbejdelse af regnskaber, løbende rapportering, finansiel controlling, generel koncernunderstøttelse - med kontrolmiljø, forvaltningsmæssige opgaver, samt formidling heraf. Medarbejdersammensætningen er varieret, både hvad angår uddannelse, køn, alder, erfaring osv.

Vi lægger stor vægt på vores medarbejderes trivsel og udvikling, og kan tilbyde dig en høj grad af fleksibilitet. Vi tilbyder betalt frokostpause, kantineordning, frugtordning, fleksibel arbejdstid og mulighed for sociale aktiviteter gennem bl.a. idræts- og personaleforening.

Om stillingen

Der søges et antal nye controllere/regnskabsmedarbejdere til vores controlling- og regnskabssektion. Du vil i samarbejde med kollegaer i din egen sektion og på tværs af Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse skulle sikre, at der udvikles, vedligeholdes og udføres tilfredsstillende og afdækkende kontroller og analyser indenfor dit ansvarsområde. Dit fokus skal være på at inddrage viden fra både det nære miljø i egen styrelse samt se perspektiver og tendenser på tværs i Forsvaret.

Ligeledes forventes det, at du har erfaring med at præsentere og formidle økonomiske forhold og problemstillinger på en let forståelig måde. Du vil komme til at arbejde i et miljø med dygtige og specialiserede kollegaer, hvor der er stor mulighed for faglig sparring.

Om dig

Vi forventer, at du har en videregående uddannelse (f.eks. HD-R, Cand.merc.aud. eller Cand.merc. Økonomistyring og Informatik) samt minimum 5 års relevant erhvervserfaring, eksempelvis som revisor, finansiel controller eller lignende.

Du kan levere praktiske løsninger, hvor kvalitet, overholdelse af tidsfrister og sikker leverance er i centrum. Vi forventer, at du har gode kommunikative evner, da jobbet indebærer forskellige former for dokumentation og formidling til målgrupper, der ikke nødvendigvis har regnskabsmæssig baggrund. Derudover forventer vi, at du er resultatorienteret og har gode samarbejdsevner, da du får kontakt til både interne og eksterne samarbejdspartnere. 

Du forholder dig til processerne bag tallene og har forståelse for, at der kan være mange måder at se tingene på samtidig med, at din faglige stolthed indenfor controlling, regnskab og økonomi skinner igennem. Det er en fordel, hvis du har kendskab til BI og SAP samt håndtering af store datamængder.

Du interesserer dig for dine kollegaer og befinder dig godt på en arbejdsplads, hvor omgangstonen og tilgangen til opgaverne er uformel, og hvor vi hjælper hinanden og løfter i flok, når dette er nødvendigt.

Ansættelsesvilkår

Du bliver ansat og aflønnet efter den til enhver tid gældende overenskomst mellem Forsvarsministeriet og Akademikere i Staten. Der vil i forbindelse med en ansættelse være mulighed for forhandling af tillæg, der modsvarer dine kvalifikationer. Der er til stillingen tilknyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat i Forsvarsministeriets Koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal blandt andet kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Ansættelsesområdet er Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder og institutioner.

KONTAKT OG ANSØGNING:

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte sektionschef Morten Kold Jensen på telefon 72 81 07 50 eller sektionschef Lars Toft på telefon 72 81 07 70

Har du spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Anders Erik Filtenborg på telefon 72 81 91 78.

Ansøgningsfristen er den 29. februar 2020, men vi forventer at afholde samtaler op til og løbende. Stillingerne er til besættelse snarest muligt.

Vi vil bede dig om at søge stillingerne via linket. Du anmodes om at vedhæfte relevante dokumenter, som kandidatbevis, uddannelsesbeviser, mv. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, bedes du tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS REGNSKABSSTYRELSE

Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse varetager og sikrer den samlede regnskabsvirksomhed i koncernen. Opgaverne spænder vidt fra betaling af regninger, bogføring og lønadministration, til udvikling af regnskabsmodeller og regnskabssystemer. Det er samtidig vores opgave at bidrage og understøtte den løbende forretningsmæssige udvikling i koncernen. Som sparringspartner lægger vi vægt på at skabe værdi og sikkerhed i alt, hvad vi gør.

Vi er beliggende i Hjørring og beskæftiger ca. 225 medarbejdere, primært med civil baggrund. Vi arbejder ud fra en kundevendt vinkel, hvor vi stræber efter at gøre det nemt og sikkert at være kunde hos os, og samtidig evner at dække kundens behov.

Som arbejdsplads har vi fokus på helhedsforståelse, medarbejderinvolvering og samarbejde på tværs i organisationen.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk


Kontakt

Forsvaret

Arsenalvej 55
9800
Hjørring
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
31-01-2020
Udløber:
29-02-2020
Kviknummer:
LJA-79161881
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Økonomi og regnskab
Beliggenhed
Lignende job
Skattestyrelsen
Ringkøbing-Skjern, Vestjylland
Frist:
15-04-2020
Skattestyrelsen
Ringkøbing-Skjern, Vestjylland
Frist:
14-04-2020